Alfa, Beta si Brera

Alfa Romeo Brera.

Stiu ca toti jinduiti dupa masina asta. Este normal, designul sau a facut ca un intreg salon de la Geneva sa stea drepti in fata sa. Ati votat Alfa Romeo Brera. Autovot 2007 si-a desemnat castigatorii iar in top of the top, la creme de la creme, sta la grande vincitrice.

Alfa Romeo Brera a fosta aleasa de majoritatea dintre voi drept cea mai frumoasa masina de pe piata romaneasca in 2006. Iar avansul la categoria Design a facut inutil locul modest ocupat la categoria Calitate/Pret. Semn ca primul lucru pe care il vezi atunci cand intri in contact cu o masina este partea estetica.

Al doilea este Opel Corsa. A prins incredibil de mult la public chitibusenia germana! Dupa ce a dat in noi cu titlurile de Masina Anului, Corsa a fost aleasa de public prima la categoria “Calitate/Pret” si a ajuns pe locul secund in clasamentul general. Iar cand publicul spune asta, vanzarile devin o simpla formalitate.

Ultimul model de pe podium este Audi Q7, primul SUV creat de baietii de la Ingolstadt. Si ce SUV! Il vezi pe strada si ti se pare enorm, te urci in el esti stapanul soselei. Altfel spus, este exact asa cum arata. Si acest lucru a fost apreciat de cei 2804 participanti la Autovot. Multe puncte la “Design”, comportament meritoriu la “Calitate/Pret” si locul 3 la total.

Cam asta e un rezumat scurt a ceea ce s-a intamplat in prima editie Autovot 2007.

P.S. La Gala au fost invitati si cei mai inspirati votanti la concurs. Poate ei va pot spune mai multe despre cum se desfasoara un astfel de eveniment atunci cand nu exista presiuni din nicio parte. Astept comment-urile voastre :)

Comments are closed.