Cu paine, sare si seminte

Ok, am intrat oficial in lumea buna a curselor de viteza! In 1 octombrie, Bucurestiul va fi gazda unuia dintre cele mai importante campionate de viteza din lume: FIA GT. Circuitul desenat in jurul Palatului Parlamentului (sau Casei Poporului, cum stie toata lumea) va sta intr-un calendar select, alaturi de circuite mult mai celebre, ca Spa-Francorschamps, Silverstone sau Mugello. Daca vreunul dintre noi este sceptic in ceea ce priveste valoarea acestui circuit, ganditi-va ca a fost imaginat de germanul Hermann Tilke, “autorul” a 33 de circuite insirate pe toata planeta.

Totul e roz, pana cand ne intoarcem cu fata la noi insine. Dupa meciurile din Cupa UEFA, vom fi nevoiti sa mai dam un test de civilizatie. Oricum am lua-o, este insa foarte clar: va fi prima cursa auto la care spectatorii vor sparge tone de seminte in tribune. Totul e sa nu acoperim cu zgomotul cojilor motoarele masinilor…

4 comentarii la “Cu paine, sare si seminte”

 1. Tudor spune

  Pentru ce tip de masini este circuitul ?

 2. Mircea Mester spune

  Intra pe site-ul oficial si vezi…Ai linkul in stire…

 3. Adrian spune

  Sper sa iasa ceva misto chiar daca este in Romania. Sa faca ceva si sa nu mai fie plin de tigani care vand seminte si alte chestii de genul asta. Sa fie un eveniment sportiv ca in occident.

 4. Petrvs spune

  Astep construirea Catedralei Mantuirii Neamului ca sa imi rezerv un loc in turla pentru cursele viitoare!