FIA GT in Romania!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 07.04.2006
Romania intra oficial in calendarul curselor auto prin organizarea unei etape din Campionatul FIA GT. Aceasta va avea loc in 1 octombrie, pe un circuit stradal construit in jurul Palatului Parlamentului.

Nu va faceti nici un fel de program pentru 1 octombrie! Asta pentru ca la acea data Bucurestiul va intra oficial in randul oraselor care organizeaza curse auto. Cei care conduc destinele Campionatului FIA GT au cazut de acord cu administratia capitalei pentru ca Bucurestiul sa organizeze o etapa din circuitul mondial.

Etapa din Bucuresti va avea loc in jurul Palatului Parlamentului, pe un circuit stradal al carui desen a fost realizat de celebrul Hermann Tilke. Lungimea totala a circuitului va fi de 3.1 kilometri, numarul maxim de spectatori care vor asista la cursa fiind de 90.000. Mai multe amanunte despre competitie, despre pilotii participanti si despre masinile pe care le vom putea vedea live gasiti pe site-ul oficial al Campionatului FIA GT.

Vom reveni cu mai multe amanunte imediat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru