Ne-am îmbrăcat de Salon. Să vină Geneva 2011!

Ne pregătim de Salonul Auto de la Geneva, acolo unde fierbe crema industriei auto. În 1 şi 2 martie, pe Automarket veţi putea vedea fotografii live de la Salon cu modelele care se lansează acolo în premieră mondială, v-am pregătit filme cu aceste modele şi o mulţime de alte noutăţi, implicit transmisiunea video în direct a unor conferinţe de presă de acolo.

Acţiunea de la salonul elveţian – cel mai important din Europa în prima jumătate a anului – a început deja, mulţi producători anunţând deja premierele şi prezentând deja fotografiile acestora. Suntem în focuri, avem informaţii peste informaţii pe care vi le prezentăm zilnic. Iar pentru ca totul să fie prezentabil, Automarket s-a îmbrăcat astăzi în hainele de sărbătoare ale Salonul de la Geneva.

AICI e prima pagină, AICI găseşti lista tuturor premierelor mondiale şi europene, iar AICI ai modelul unei ştiri de Geneva.

Untitled-1

Untitled-2

Untitled-3

Etichete: /

9 comentarii la “Ne-am îmbrăcat de Salon. Să vină Geneva 2011!”

  1. LEXION spune

    Veti fi prezenti live acolo?

  2. Mircea Mester spune

    @LEXION

    De fiecare dată am fost prezenţi în ultimii cinci ani.

  3. Gabriel spune

    dar de ce roz????

  4. Mircea Mester spune

    @Gabriel

    E identitatea vizuală a ediţiei 2011 a Salonului de la Geneva. Nu am ales-o noi :)

  5. LEXION spune

    Excelent, acum cateva intrebari mai de detaliu, cate zile v-eti fi acolo si unde ati gasit cazare? Si eu vreau sa merg in primul weekend de salon (poate ne intalnim)….Iar cu cazarea nu am succes, numai la 50 km departare de Geneva am gasit liber si rezonabil….

  6. Mircea spune

    @Lexion

    La Geneva e de preferat să stai în afara orașului. Eu stau întotdeauna în Franța, la 30-40 de kilometri. E mai frumos și mai liniștit. Și mai ieftin, normal.

    Noi mergem în zilele de presă, nu în perioada în care salonul e deschis pentru public. Deci slabe șanse să ne vedem.

    Baftă. Distracție plăcută.

  7. Gabriel spune

    @ mircea ma intreb cine a avut ideea geniala ca la unul din cele mai mari si mai renumite saloane auto identitatea vizuala sa fie exprimata in roz… mia lipsesc pitipoancele de mall cu cardul lui taticu iesit la shopping de masini. nu stiu ce zice restul lumii dar mie personal e ca nuca-n perete.
    BTW,cand o sa fi acolo vei gasi o masina in culoarea-lait motiv al salonului, nu de alta dar as vrea sa fac un punct de vedere inteles. :) )

  8. Mircea Meşter spune

    Cei de la Geneva şi-au construit indetitatea vizuală din 2011 pe roz. Nu-i întrebăm, că nu ne răspund :)

    E ca la designul maşinilor. Degeaba întrebi de ce e urâtă, le createur îţi va zice că nu-nţelegi tu :)

  9. mad79 spune

    @mircea
    nu stiu daca ai spus asta vre-o data,pentru ca nu citesc decat foarte rar aceasta sectiune,fiind interesat mai mult de F1,da sunt curios daca i-ai intrebat pe cei de la Dacia,daca vor scoate un model al carei cutie de viteze sa fie pe volan,acele padele,ca inF1 sau masinile sport?