A început!

Deşi cele două zile de presă care găzduiesc toate lansările importante de la Salonul de la Paris sunt joi şi vineri, nebunia premierelor a început aseară, odată cu tradiţionalul eveniment prin care Grupul Volkswagen îşi anunţă premierele într-un cadru festiv care – practic – nu are legătură cu Salonul. Cei de la Volkswagen închiriază de obicei o sală mare de festivităţi din oraşul în care are loc Salonul şi, în prezenţa câtorva mii de invitaţi şi de jurnalişti, prezintă rând pe rând noutăţile.

În acest context am văzut ieri, în premieră mondială, cea de-a şaptea generaţie Passat, noul Audi Quattro concept (pe care l-aş cumpăra mâine dacă ar apărea în serie), Lamborghini Sesto Elemento Concept, versiunea electrică a lui Octavia şi conceptul Seat IBE Paris.

Astăzi, lansările continuă. Şi fie vom vedea mai multe poze cu modelele deja anunţate anterior, fie vom asista la noi surprize, noi vom fi acolo şi vi le vom prezenta.

Şi o premieră pentru România: astăzi, pe tot parcursul zilei, puteţi urmări în direct prezentările de la Paris AICI. Cam cum fac şi jurnaliştii, doar că noi ne înghesuim pentru un cadru, voi staţi lejer pe scaunul de la birou şi vedeţi imaginile relevante. Deci merită să staţi astăzi pe Automarket.

Mă simt ca un copil care aşteaptă să-şi desfacă toate cadourile. Crăciunul a venit din nou mai devreme pentru iubitorii maşinilor.

4 comentarii la “A început!”

  1. unckle spune

    ” pe care l-aş cumpăra mâine dacă ar apărea în serie ”

    si eu care credeam ca-i criza :)

  2. Mircea Mester spune

    @unckle

    Renunţăm la altele, calculăm, vedem :)

  3. razvanis spune

    Totusi e un salon sarac in noutati fata de ce era in urma cu cativa ani .

  4. unckle spune

    foarte tare ideea cu streamul de la Paris, multumim :)

    prezentarea Mercedes m-a impresionat, oamenii aia pe langa ca le au cu masinile le au si cu “parleala” bine de tot :)

    ( era programata si Dacia… s-a intamplat ceva de nu a fost nimic transmis.. sau nu au facut o conferinta de presa ? )