Poveste cu parbrize (cu happy end)

Acum vreo doua-trei luni, scriam aici despre faptul ca Asiban ma poarta din stanga-n dreapta din cauza faptului ca parbrizul meu s-a crapat de la o amarata de piatra venita de nicaieri in timp ce masina era parcata. Si ca asiguratorul avea nevoie de o alta declaratie, deoarece cea originala si extrem de sincera nu era “veridica”. Si de o alta semnatura, pe care trebuia sa o dau mergand la o adresa care era intr-o zona atat de cenusie incat mai bine luam avionul spre Islanda. Cu escala in Budapesta si Amsterdam.

Ei bine, dupa ce am mai mers cu amaratul meu de parbriz pentru cateva luni asa cum era, am decis sa fac ultimul pas inspre absolut: o plangere la CSA. Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Am completat online plangerea marti.

Azi e joi, Am primit telefon de la parbrizari ca voi fi programat imediat pentru schimbarea halcii de geam prin care odata cu venirea iernii incep sa deduc mai degraba decat privesc.

Am invins. Hai Romania! CSA rules!

P.S. De cand dracu’ functioneaza plangerile la noi?

5 comentarii la “Poveste cu parbrize (cu happy end)”

  1. Sorin Grumazescu spune

    Ohoo si ce bine functioneaza. Si am ramas surprins ca functioneaza cele online. Am avut si eu o plangere la ANPC legat de o banca. Banca ma scotea din sarite, ANPC i-a scos din sarite pe cei de la banca si banca a scos…banii si mi i-a returnat. :)
    Deci functioneaza.

  2. Adrian din Arad spune

    cred ca esti un caz fericit … noroc ca ai si articole pe net … adica esti o persoana cunoscuta si poate de aia :P

  3. Vlad.P spune

    Da, buna poveste. Am si eu una tare: de 3 luni si jumatate astept sa imi dea banii Omniasig pentru reparatia pe care deja o platism din buzunarul meu si cand sun aflu siderat cum ca au pierdut dosarul (nu scuze sau ceva, era normal sa il piarda doar) si acum trebuie sa alerg iar dupa toate actele… final nefericit :)

  4. Sorin spune

    Functioneaza oameni buni. Trebuie numai sa facem plingerile fiindca mai exista si angajati onesti care inteleg ca numai facindu-si treaba la locul de munca este arhisuficient.
    Reclamatiile on-line sunt comod de intocmit si de trimis. Trebuie numai sa stim unde sa ne adresam ca apoi vom fi de multe ori placut surprinsi de rezultat.
    Bafta !!!

  5. Mircea spune

    @VladP

    Pai ai linkul in articol. Fa o plangere la oamenii astia. SI eu eram la fel de circumspect, d-asta am tras de timp pana acum. Luni voi avea insa parbriz nou. Traiasca Comisiile de Supraveghere ale Statului! :)