Los Angeles

Luni, 21 Noiembrie 2022 | Masini autonome

Los Angeles va avea taxiuri autonome la finalul lui 2022

Orașul Los Angeles din Statele Unite va avea taxiuri autonome începând cu finalul acestui an. Serviciul autonom este dezvoltat de companiile Motional și Lyft, iar flota va fi alcătuită din exemplare Hyundai Ioniq 5.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

Porsche confirmă viitorul 911 Dakar. A fost testat mai bine de 500.000 de kilometri

Porsche va lansa noul 911 Dakar în 17 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Versiunea de off-road a celebrei sportive a fost deja testată mai bine de 500.000 de kilometri.
Marti, 16 Martie 2021 | General

Furtul de catalizatoare continuă. Poliția a recuperat 250 de catalizatoare, în valoare de 750.000 de dolari

Polițiștii americani au condus o operațiune în urma căreia au recuperat 250 de catalizatoare, în valoare de circa 750.000 de dolari. Totodată, 19 persoane au fost arestate.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford a prezentat noul SUV electric Mustang Mach-E: versiunea GT propune tracțiune integrală și 465 CP, iar variantele cu roți motrice spate promit o autonomie de până la 600 de kilometri

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Mustang Mach-E. SUV-ul electric al companiei va fi disponibil atât cu roți motrice spate, cât și în variantă cu tracțiune integrală. Cea mai generoasă versiune va oferi o autonomie de până la 600 de kilometri, în timp ce varianta orientată către performanță Mach-E GT va dezvolta 465 de cai putere.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG GT primește un facelift ușor și cea mai puternică versiune din istorie: 585 CP pentru AMG GT R Pro

Mercedes a prezentat noul AMG GT facelift în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, alături de cea mai puternică versiune din istorie, AMG GT R Pro, ce dezvoltă 585 de cai putere și o viteză maximă de 318 km/h.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Premieră: Volvo va veni fără niciun model la Salonul de la Los Angeles și doar cu o “viziune a mașinii viitorului”

Volvo a anunțat că nu va veni cu niciun model în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, fapt ce constituie o premieră pentru constructorul suedez. În schimb, Volvo susține că își va prezenta “viziunea cu privire la redefinirea mașinii viitorului”.
Luni, 12 Februarie 2018 | Modele noi

Varianta de serie a lui BMW X7 va fi prezentată oficial în luna noiembrie: debutul noului SUV este programat pentru Salonul Auto de la Los Angeles

BMW X7 a intrat în producție în cadrul uzinei americane din Spartanburg, iar varianta de serie va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu viitorul Mazda6: modelul constructorului japonez debutează în 29 noiembrie

Viitorul Mazda6 va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Debutul modelului nipon va avea loc în 29 noiembrie.
Marti, 24 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Transportul viitorului: Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver vor să cumpere doar autobuze electrice din 2025

Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver se numără printre orașele care vor să cumpere doar autobuze electrice începând cu anul 2025.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Iluminatul public salvează vieți: americanii instalează microfoane pe stâlpi pentru a detecta momentul și locul producerii unui accident

Autoritățile din Los Angeles vor folosi stâlpii de iluminat public pentru a detecta momentul și locul producerii unui accident. O mare parte din stâlpi vor avea montate microfoane capabile să ”asculte” traficul.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Concepte

Audi va prezenta o nouă direcţie de design în noiembrie

Audi va prezenta un concept la Salonul Auto de la Los Angeles care va expune noua direcţie de design a mărcii germane. Potrivit englezilor de la Autocar, conceptul ar putea să dea naştere unui coupe cu patru uşi pe nume A9.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (8): Sean Klingelhoefer

Serialul nostru dedicat celor mai buni fotografi auto din lume continuă şi în 2014. Începem anul cu Sean Klingelhoefer, un fotograf american extrem de apreciat pe coasta de vest a Americii şi nu numai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Premii auto

Chinezii de la SAIC au câştigat concursul de design al Salonului Auto de la Los Angeles

Chinezii de la SAIC Motor au fost desemnaţi câştigătorii ediţiei cu numărul zece a Concursului Anual de Design de la Salonul Auto de la Los Angeles.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Concepte

Honda FCEV Concept prefaţează viitoarele vehicule cu hidrogen ale japonezilor

Honda a adus la Salonul Auto de la Los Angeles conceptul FCEV. Acesta prezintă trăsăturile estetice care vor inspira succesorul lui FCX Clarity, automobilul alimentat cu hidrogen produs în serie de cei de la Honda.
Joi, 30 Mai 2013 | Mediu

Los Angeles devine primul oraş mare din lume cu toate semafoarele sincronizate. Şoferii: "E o uşurare imensă"

Cel mai mare oraş al statului american California a pus în aplicare un proiect a cărui dezvoltare s-a întins pe 30 de ani. Toate semafoarele sunt acum sincronizate, iar şoferii susţin că diferenţele sunt vizibile.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Fiat 500e, primele imagini şi informaţii oficiale ale modelului electric bazat pe 500

Fiat a prezentat primele imagini ale lui 500e, versiunea electrică a lui 500, care va fi dezvelită public la Salonul Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | Modele noi

Jaguar XFR-S va fi dezvăluit în luna noiembrie

Cea mai puternică versiunea a modelului Jaguar XF va fi dezvăluit în luna noiembrie a acestui an. Modelul XFR-S a fost surprins în teste de către jurnaliştii de la revista britanică Autocar.
Duminica, 20 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

REPORTAJ: Salonul de la Los Angeles - Anemic, simplist, dar pe alocuri ofertant

Automarket vă prezintă Salonul Auto de la Los Angeles așa cum l-am văzut de la fața locului. Mult mai slab decât cele europene, dar cu unele vârfuri care trebuie subliniate.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Cadillac CIEL Concept, un vis neîmplinit

Cadillac a venit la Los Angeles cu modelul XTS în versiunea de serie şi cu conceptul Ciel. Din păcate, decapotabila de la Cadillac este încă în versiunea concept, la fel cum este cazul lui Converj.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Infiniti a adus la Los Angeles conceptele JX şi IPL G Convertible

Standul Infiniti de la Salonul Auto de la Los Angeles a prezentat modelele JX şi IPL G Convertible Concept.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Toyota, Nissan, Hyundai, Kia, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru