Caracatiţa Paul audi bine

Dacă turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal recent încheiat care a avut loc în Africa de Sud va rămâne cu ceva în memoria tuturor, acel ceva se împarte frăţeşte între vuvuzele şi caracatiţa Paul. Ambele au fost simbolurile marcante ale unui campionat care altfel n-a ieşit prin aproape nimic în evidenţă.

Şi pentru că în lipsa fotbalului ne-am delectat cu pronosticurile pe care caracatiţa Paul le dădea înainte de meciurile naţionalei Germaniei, nemţii s-au gândit să exploateze potenţialul spectacular al vietăţii subacvatice şi să treacă la nivelul următor. Ce îi place caracatiţei Paul? Ce ar dori să mânănce şi nu poate că n-are dinţi? În ce vrea să se reîncarneze? De ce caracatiţa Paul e o caracatiţă şi nu un hârciog? Ce este omul? Şi, nu în ultimul rând, ce maşină ar conduce octopodul dacă ar fi un biped parior?

Răspunsul e în fotografia de mai jos. Evident că e o regie, dar măcar suntem siguri că războiul dintre mărcile germane premium continuă la nivel înalt. Fie şi în registru ludic.

132599505-f1fe33fc83cd192343e2379fa301be1f.4c455078-full

2 comentarii la “Caracatiţa Paul audi bine”

  1. george spune

    Manarit sau nu, pronosticul e corect…

  2. Rusu Claudiu spune

    Is curios ce ar spune caracatita daca in loc de Audi, BMW si Mertz punem Dacia intr-o parte si VAG in cealalta.Si daca alege Dacia clar stie ceva ce noi nu stim, oare o sa scada vanzarile VAG si vor creste vanzarile Dacia? :)