Fibra si muschi

O mica fotografie dedicata celor care se indoiesc inca de faptul ca fibra de carbon si materialele compozite in general nu se ridica la nivelul laudat de industrie. Masina e un Viper ACR, pentru amatorii de statistica.

6 comentarii la “Fibra si muschi”

  1. Gabriel spune

    :) ) stii ce nu iti arata poza ?? ca ala e spanzurat de o craca… (ok cam jignitoare afirmatia) dar totusi intreb ca orice om ce te face sa te trezesti de dimineata si sa zici hai sa ma urc pe eleron/spoiler (tot le incurc) sa vad daca ma sustine??? sa fim seriosi WTF??

  2. ally_great spune

    E eleron, spoilerele sunt la bara (fata sau spate) :D

  3. eu spune

    … iar sunteti praf! e fizica pura, bratul fortei este prea mic sa amplifice greutatea… ia sa se dea smecheru ala 2 cm mai incolo sa vada cum cade sub masina… si mai pun si pariu ca toata greutatea o are lasata pe piciorul din stanga… geez, ce poze de 2 lei ii impresioneaza pe astia!

  4. smex spune

    mie imi miroase a photoshop, din pozitia asta tipul sta pe geam, nu pe eleron

  5. smex spune

    corectare: din pozitia asta pare ca sta pe geam. Am mancat un cuvant:D

  6. Dan spune

    Din perspectiva mea ca si grafician, traiasca Sf. Photoshop se pare ca uitat de reflexiile de pe luneta si de pe suprafata masinii si mai sunt elemente de grafica pe care le-a omis, cum ar fi linia de demarcatie dintre eleron si gheata sport. Din spatele calcaiului stang nu a cropuit cum trebuie. Se pare ca cele 2 elemente din poza fac parte din acelas peisaj, ptr ca directia luminii e aceeasi, chiar si intensitatea ei. Dar cu putina magie chiar si un cocostarc poate fi un A380.