Ridicati rotile in aer!

Sa spunem ca e Ajunul Craciunului, ti-ai lasat masina parcata in fata casei si ca te pregatesti sa pleci in Austria. Totul e impachetat cu o seara inainte, masina a fost verificata de lichide si solide, i-ai facut plinul si astepti cu nerabdare momentul plecarii. Normal, te-ai culcat ceva mai tarziu si te-ai trezit mai devreme, pentru a prinde soseaua inca libera (daca esti din Romania, ca la restul e civilizata povestea).

Cand sa scoti bagajele din casa, stupoare. Pe masina ta arhiverificata cu o seara inainte sta cocotata o alta, a unei vecine. Iar ea se uita intrebator la peisaj si iti spune, senina, ca isi cauta pachetelul cu mancare cand s-a trezit cu rotile pe masina ta.

Si sa nu-ti iubesti vecinii?

Etichete: / /

4 comentarii la “Ridicati rotile in aer!”

  1. marius spune

    mi`e mila de Mercedesu` ala .. :(

  2. gigi spune

    lasa ca in austria mercedesu e un banal taxi. asa capacat de masina aia care a fost lovita de un paxiu

  3. adi spune

    Mircea, am o mare rugaminte apropo de idioti, te rog fa o rubrica de educatie rutiera in care sa le explici dobitocilor cum sa foloseasca farurile, cum trebuie sa te asiguri inainte sa tragi de volan, si cum sa pleci de la semafor astfel incat sa treaca mai mult de 3 masini. te rog mult de tot, hai sa facem ceva ca sa putem circula si noi mai civilizat.

  4. Ionela_Ionela spune

    Chiar s-a intamplat asa?Cum ti se pot strica toate planurie din cauza unei “vecine” care isi cauta pachetelul cu mancare:(