Încă şase zile până la startul Autovot 2011

Wood_Wallpaper_2-1600x1200

Am emoţii. Anul ăsta, Autovot 2011 – concursul nostru prin care voi, cei de acasă, alegeţi cele mai tari maşini lansate în România în cursul anului trecut – se schimbă şi devine un concurs MARE. Vor fi câteva schimbări interesante care privesc organizarea, participarea şi desfăşurarea concursului în sine, şi toate au rolul de a aduna mai mulţi români, mai mulţi votanţi în juriul nostru care anul trecut a adunat aproape 8000 de pasionaţi de maşini din toată ţara.

Sistemul va rămâne acelaşi: fiecare dintre voi va vota primele trei locuri la DESIGN şi primele trei locuri la CALITATE/PREŢ, alegând din lista de maşini lansate pe piaţă anul trecut şi pe care o vom publica luni, 17 ianuarie. Astfel, fiecare dintre voi va acorda 3 puncte, două puncte şi un punct unor maşini la DESIGN, respectiv 3 puncte, două puncte şi un punct la CALITATE/PREŢ. Evident, tot procesul va fi extrem de uşor, aşa cum v-am obişnuit.

În 2011 avem premii nu interesante, ci extrem de interesante. În plus, ca de obicei, depinde doar de voi să intraţi în posesia lor. Totul va fi foarte transparent, iar în lupta pentru premii vor intra cei care au avut inspiraţia de a alege exact ordinea maşinilor clasate la final pe primele trei locuri la ambele categorii. Deci totul e în mâinile voastre.

Vă veţi bate pentru tablete Allview cu Android 2.1, pentru sisteme GPS, pentru detectoare de radar, pentru machete auto de senzaţie, pentru PDA-uri, pentru vouchere (polish profesionist, folie profesională) şi pentru seturi de întreţinere a maşinii. Vă dau doar un exemplu: marele câştigător al concursului va primi o tabletă PC Android 2.1 Allview Alldro, un sistem GPS Navon şi un automodel profesional Porsche 911, acesta din urmă în valoare de 1000 RON.

Peste şase zile. Doar în Autovot 2011, cu şi pe Automarket.

6 comentarii la “Încă şase zile până la startul Autovot 2011”

  1. Justin spune

    [..] “Vă doar doar un exemplu” [...] != [..] “Vă dau doar un exemplu” [...]

    abia asteptam :)

  2. sNaKey spune

    Eu zic că asta este:
    http://www.automarket.ro/stiri/feature-diferentele-dintre-passat-ul-european-si-cel-american-35560.html

  3. razvanis spune

    Probabil ca voturile nu vor reflecta preferintele ci este posibil ca lumea sa voteze dupa ce crede fiecare “ca va iesi” la final . Asa ca nu stiu ce relevanta va avea acest experiment .

  4. Bethurbazal spune

    Am si eu un sfat pentru voi. Cand veti posta anuntul cu concursul si formularul de completat sa nu dati posibilitatea unor comentarii in care unii sa-si afiseze alegerile lor. Pentru ca exista riscul ca unii sa voteze dupa tendinta ”dictata” de altii. Ce-ar fi ca eu si inca 40-50 de amici sa postam in primele comentarii clasamente aproape asemanatoare si sa inducem o tendinta in a vota. Referitor la premii, daca tineti in mod egal la cei ce vizioneaza acest site n-ar trebui sa conteze cum voteaza unul ci doar faptul ca voteaza.

  5. Bethurbazal spune

    @ mecca

    Tu voteaza din pasiune. Automarket e o afacere din care trebuie sa castige toata lumea.

  6. Bethurbazal spune

    @ all

    Eu am votat pentru cea mai frumoasa masina a anului 2010. Acolo conteaza doar sa votezi, sa votezi din 2 in 2 saptamani de 5 ori, sa-i pui si pe altii sa voteze etc. Acolo marketingul e la nivel inalt.