Doua scurte

Vestea zilei: “profitand” de aspectele extrem de ciudate ale economiei mondiale, Volkswagen s-a cocotat ieri pe prima pozitie in topul companiilor lumii. Evenimentul a survenit in urma unui anunt Porsche, sefii companiei din Stuttgart afirmand ca au de gand sa cumpere 75% din Grupul VW. Evident, situatia nu are legatura cu realitatea (actiunile VW s-au calmat astazi), insa e bine sa stim ca exista si aspecte verzi in marea de concedieri, de opriri ale productiei si de lipsa de cerere si oferta din domeniul auto.

Idiotul zilei: un barbat din California s-a prezentat la infatisarea in care urma sa se dea sentinta intr-un proces in care acesta era acuzat de furt. Omul s-a dus optimist la proces, dar a plecat trist acasa. Asta pentru ca a mers la tribunal cu o masina care era, la randul ei, furata. Stai jos, doi!

2 comentarii la “Doua scurte”

  1. marius spune

    cred ca o facut`o la mijto ..tare faza oricum :) )

  2. george spune

    In cazul asta idiotul zilei nu e manglitorul ci judecatorul care l-a lasat sa plece acasa in conditile date…deh, paradoxuri americane…asta daca nu cumva “a plecat trist acasa” a fost un cliseu nefericit pozitionat in context…