Fabricile Ford de la Ciuperceni şi Golenţi – analiză

Ştiu că nu suntem în campanie electorală şi vă urez să treceţi exclusiv prin perioade de linişte politică de acum încolo. Nu mă pot abţine însă să vă arăt motivul pentru care nu avem mai multe fabrici Ford în România. Sau, mă rog, în Oltenia.

Guţă Mircea Marinel nu a fost ales primar în Calafat. Dacă ar fi fost, fabricile Ford ar “fii” fost aduse la Calafat, Ciuperceni şi Golenţi, cele trei megalopolisuri despre care vorbesc în planurile de expansiune toţi marii producători auto ai lumii. Nu putem trece cu vederea nici abordarea critică la adresa puterii anterioare, care n-a fost în stare să creeze “străzi ca autostrăzile din lume”.

Apropo, omul chiar a candidat la primăria oraşului Calafat. Asta ca să evităm orice discuţie legată de veridicitatea mesajului. Veridic este, iar actual va fi în ţara asta pentru totdeauna.

8183-1219311958748

via | Gigel.org

Etichete: /

8 comentarii la “Fabricile Ford de la Ciuperceni şi Golenţi – analiză”

  1. Andrei spune

    Nu doar ca omul chiar a candidat la primaria orasului Calafat, dar a si castigat. El este actualul primar al orasului: http://www.municipiulcalafat.ro/calafat/primar.php

  2. Bethurbazal spune

    Guta ca Guta, noi ii avem pe Base&Boc. Asta-i tragedia noastra.

  3. Ion spune

    Ce ne facem cu toti ministrii transporturilor de pana acum care ne-au dovedit cat de bine functioneaza mafia din Romania?

    Citeam acum vreo 3 ore ca putem fi dati exemplu la cat de bine am implementat structurile mafiote in clasa politica din Romania, aproape la fel de bine ca rusii dar mult mai bine decat italienii.

    Solutii? Le stim dar nu avem sapun si nici oameni cinstiti.

  4. Marius spune

    Asta e Romania, plina de tampiti. Asta e politichia.
    Pentru o tara second-hand cum e Romania, dominata si regulata de smecheri, cel mai indicat este un sistem regal clasic. Mai concret, 1 cu mapa si 1000 cu sapa. Derbedeii trebuiesc pusi la munca. Punct.

  5. Mircea Mester spune

    @Andrei

    Merci de info. Nu m-am obosit să caut, eram sigur că performanţele lingvistice de mai sus nu îi dau voie unui ins nici măcar să candideze, darămite să câştige. Orice.

    Mda, o ţară minunată.

  6. ally_great spune

    @Andrei – o ma ga:)) blond cu ochi albastri, idolul femeilor ( ca si Fernando) … nu ii vad pantofii – daca lucesc sau nu :) ) Fiecare municipiu are cate unu de-asta, noi il avem pe finul lui Base, termina si asta autostrada Nadlac-Arad- Timisoara in 2050!

  7. GG spune

    Of Domane! dictatura porstilor ne duce la sapa de lemn.

  8. dany spune

    …CARAGIALE…