Paradisul Romania

Suntem pe locul doi in UE in clasamentul vanzarilor de masini noi in 2010. Zice Mediafax.

Stiu ca ce am scris mai sus este o mare idiotenie si ca nu avem nicio sansa sa fim acolo in conditiile in care, cu tot cu Rabla, s-au vandut in Romania 12.300 de masini pe luna (in Franta, Dacia a vandut 14.000 de exemplare Sandero doar in martie), insa Mediafax tine mortis sa ne spuna asta. Nu as fi scris nimic pe blog daca n-as fi stiut ca Mediafax e o agentie de stiri care e preluata de toata lumea si ca vom avea sansa de a gasi un articol cu Romania on top of the world maine prin ziare.

Ori redactorul Mediafax e sarit, ori Borbely a spus prostii. Oricum ar fi, articolul asta nu ar fi trebuit sa apara. Am pus mai jos print screen in cazul in care se vor hotari – sper din tot sufletul – sa il stearga.

Later edit: Adevarul s-a aliniat la trend si a publicat articolul fara sa verifice catusi de putin cifrele care ne dezvaluie o mare idiotenie.

Later edit 2: Se pare ca nu Mediafax a fost de vina, ci insusi Borbely, care se exprima in limba romana cum ma exprim eu legat la gura in ciuciungheza. Ministerul Mediului a fost nevoit sa faca precizari suplimentare dupa declaratia ministrului. Ramane insa publicarea unui articol care putea de la 10 kilometri a duda. Way to go, brother! (thx Shu pentru sesizare)

Apropo, inteleg ca ministrul Burbely se lauda cu faptul ca am vandut prin Rabla exact atatea masini cat sa ne asezam pe locul al doilea in clasamentul numarului de autoturisme vandute prin programele de reinnoire a parcului auto. Suntem foarte tari. Mai ales avand in vedere faptul ca in Europa au ramas o mana de tari cu Rabla activa. Suntem, cum ar veni, penultimii in clasamentul format din trei tari. Deci pe locul al doilea. Cool.


Etichete: /

4 comentarii la “Paradisul Romania”

  1. Vlase Radu spune

    Bai frate, cum e posibil sa scrie asa idiotenii. Oare Borbely chiar a facut declaratia asta? Daca da, atunci e pe spate complet…nu trebuia decat sa intre singur pe site-ul APIA (fara username si parola) si afla cateva informatii de baza si nu facea afirmatii de tot rasul. Si culmea, multi o sa zica acum ca “ROMANIA A IESIT DIN CRIZA!!! Romanii nu mai stiu ce sa faca cu banii si isi cumpara cate-o masina in fiecare saptamana”.
    Dle Borbely – GET REAL!

  2. concurenta spune

    Trebuie sa recunosc ca ati adus Automarket aici prin munca, iar acest post este dovada faptului ca ati reusit inca o data sa vedeti primii chestii pe care altii nu le vad. Iar stirile de astazi sunt cu adevarat interesante si sunt publicate inaintea celorlalte site-uri auto de la noi.

    Imi place din ce in ce mai mult Automarket.

    Keep it up.

  3. Shu spune

    Recent pe mediafax:
    “Ministerul Mediului precizează că locul doi ocupat de România în UE din punct de vedere al numărului de maşini vândute în 2010 se referă, de fapt, la numărul de unităţi vândute prin programe gen “Rabla”, nefiind vorba de numărul absolut al automobilelor noi cumpărate de români.”
    Faceti si voi un update ;)

  4. Tweets that mention Mircea Mester » Blog Archive » Paradisul Romania -- Topsy.com spune

    [...] This post was mentioned on Twitter by Mircea Mester, Mircea Mester and Mircea Mester, Sorin Grumazescu. Sorin Grumazescu said: Zice bine Mester-ul :) RT @AutomarketRO Paradisul Romania http://www.automarket.ro/blog/mester/diverse/opinii/paradisul-romania/ [...]