Pastila de weekend: ştirile auto cretine ale săptămânii

Lumea nu încetează să ne încânte. Iar cum maşinile sunt, uneori, elemente de neînţeles pentru unii, acestea stau la baza unor poveşti care mai de care mai cretine care se întâmplă peste tot pe Glob. Să recapitulăm săptămâna care tocmai se încheie:

  • Un american care s-a crezut Fred Flintstone, scoţând picioarele pe uşa laterală pentru a frâna, a provocat un accident în lanţ într-un orăşel din Michigan, la doi paşi de Detroit, locul din care se dă ora exactă în industria auto americană. Sper să nu se ia de la persoane fizice la persoane juridice
  • Berlinezii au luat-o pe drumul londonezilor şi s-au apucat să ardă Mercedes-uri, VW-uri şi BMW-uri la întâmplare pe stradă din cauza unor probleme politice. Sper că trendul nu va continua înspre est, că am rămâne fără un sfert din parcul auto naţional şi fără SH-uri.
  • Un film în care o maşinuţă cu telecomandă trece peste apa unui lac a făcut furori pe internet. Sper să nu le vină idei unora.
  • După ce şi-a construit faima de vedetă eco cumpărându-şi un Toyota Prius, Leonardo di Caprio şi-a dat seama că nu-i locul şi şi-a comandat un Fisker Karma. “Tot hibrid e”, zice di Caprio, uitând că face suta în 5.8 secunde. Sunt sigur că va merge doar în modul eco, să consume puţin şi să salveze planeta.
  • Nikita Emshanov, un tânăr actor rus, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina cu megaviteză pe contrasens şi s-a lovit de altele două în Moscova. Sper că actorii români din noul val citesc ştirea asta.
  • Revenim la final la americani, care au nevoie de demonstraţii pentru a înţelege că, dacă-şi lasă copiii în maşină atunci când afară sunt 50 de grade, aceştia mor din cauza căldurii excesive. Li s-a întâmplat des.

Să aveţi un weekend liniştit.

Comments are closed.