Chemarea la origini

Uneori, recall-urile nu ajung in presa. Alteori, acestea ajung prima data la presa si abia apoi la dealerii sau importatorii care trebuie sa conduca respectiva operatiune de rechemare in service. Iar uneori (in mai putine cazuri), recall-urile intra in atentia jurnalistilor de la cititori.

Asa ni s-a intamplat si nou astazi, cand unul dintre cititori ne-a trimis foaia de rechemare in service pentru Chevrolet Aveo 1.4. Se pare ca principala cauza a recall-ului este reprezentata de furtunul de benzina care, in cazul unui impact frontal, se poate sparge.

Nu stim exact cate exemplare Aveo au fost rechemate, cate nu si mai ales in ce perioada se desfasoara recall-ul, dar v-am anuntat, poate aveti Aveo si veti fi chemati. Nu de alta, da’ sa nu va faceti planuri de concediu in urmatoarea perioada.

23012008466.JPG

Un comentariu la “Chemarea la origini”

  1. jazz90 spune

    Nu am citit acest articol. Am doar un sfat. Sondajul site-ului automarket sa fie pus ceva mai sus, acolo unde ar trebui sa stea un sondaj. Nu de alta dar pt. cei care intra prima data pe site sa vada ca au de contribuit cu ceva. Pana de curand nici nu am observat ca exista acel sondaj acolo jos. Acum pot sa citesc articolul…