A-ntaia

Ce se intampla daca mergi intr-a-ntaia vreo 250 de kilometri? Acum cateva luni, umbla o vorba prin targ ca o femeie a tinut de o masina (careia nu ii era cunoscut numele) in viteza intai pe autostrada, crezand ca si-a luat masina cu transmisie automata. Evident, nimeni nu a crezut asta si totul a fost luat ca o gluma.

Pana astazi, cand avem in fata fotografiile unui Citroen C4 condus de o femeie din Ungaria pe autostrada exact 250 de kilometri, intre Budapesta si Pecs. Evident, in viteza intai. Ole!

CitroenC4burned1.jpg CitroenC4burned2.jpg CitroenC4burnedmotorkap2.jpg

9 comentarii la “A-ntaia”

  1. Adrian spune

    E femeie…ce mai putem comenta? =))=))

  2. YMihai spune

    ..sincer cred k e vrajala.Inainte de a se topi…se arde garnitura de chiulasa…se intampla orice altceva decat in imaginile prezentate. Mai probabil este insa k masina sa fi luat foc din diverse alte considerente. Apoi pozele au fost prezentate aici…

  3. Maria spune

    Si eu cred ca e vrajeala. Mai ales ca exista si limitarea electronica.

  4. odadrian spune

    Cam aiurea! Intai, unguroaica nu si-a dat seama ca merge prea incet, cu 20-30 km/h? Cred ca nu era sanatoasa la cap, altfel, sa parcurgi 250 de km in a I-a, ar trebui sa ai niste nervi de otel!

  5. Robert spune

    1.Oricat ai tura o masina normala in treapta 1,nu ajunge in nici un caz la viteza de mers pe autostrada.
    2.Oare ea nu a apasat mai intai pe ambreiaj ca sa bage in treapa 1?reiese foarte clar ca nu e vorba de o masina hidramata oricat de blonda ar fi ea..
    3.in cel mai rau caz,daca ar fi asa,s-ar gripa motorul si s-ar bloca,dar in nici un caz nu ar lua foc…

    Nu-mi vine sa cred cate informatii lipsite de bun simt sunt puse p-aici!

  6. Mircea spune

    Iti dau doar un indiciu: sistemul de transmisie SensoDrive al celor de la Citroen. (legat la 1.6i 16v). Este o cutie semiautomata care poate fi setata pe mod manual de operare. In momentul in care tu stii ca “vitezele se schimba singure” dar ai bifat din greseala pe modul manual de schimbare a vitezelor, daca esti pe autostrada si crezi ca masina merge greu din cauza faptului ca are probleme si daca vrei sa ajungi cat mai devreme la Pecs, atunci ii dai din greu, pentru ca nu te pricepi la tehnica.

    Ghinion. Se poate. :)

  7. silvius spune

    numai cine nu conduce un c4 poate sustine ca e adevarata chestia.
    pai in primul rand calculatorul incepe sa iti turuie pe ecran toate nebuniile, iti scrie negru pe alb sa opresti motorul ca e supra incins si apoi taie injectia si gata se opreste

  8. Catalin spune

    Pana sa se duca garnitura de chiuloasa o fi luat foc vre-un cablu.Am vazut primul comment a lui Silviu si daca are dreptate inseamna ca stirea e facatura.Probabil omu a condus C4 si cunoaste.

    SI EU CAT IMI DORESC UN C4….DECE DOAMNE DAI BIJUTERII PE MANA PROSTILOR DECE DE CE???

  9. ciocanul spune

    Uitati-va cat de arsa e capota si pe dinafara. Cine e atat de imbecil sa mearga cu capota innegrita si poate rosu incandescent, cu fum iesind de sub ea? Poanta asta fumata am auzit-o doar de vreo 3 ori pana acum. Prima oara de la dealerul Citroen, cum ca o tipa a condus un C2 asa pana la Pitesti pe A1, apoi de la un prieten, dar cu un Ferrari pana la Constanta.