Se termina criza?

Doua figuri marcante ale industriei auto mondiale sustin sus si tare ca problemele economice mondiale vor disparea treptat, iar declick-ul va avea loc in toamna acestui an. ba mai mult, fara sa se vorbeasca inainte, cei doi sustin ca revenirea din criza va avea loc in Statele Unite. Urmeaza apoi Asia si Europa.

Cei doi sunt Sergio Marchionne, CEO Fiat Group, si Takeo Fukui, CEO Honda. Sa fie adevarat?

Etichete: / / / /

Un comentariu la “Se termina criza?”

  1. george spune

    Sa fi spus amandoi ca aceasta criza s-a “nascut” in America, ii mai intelegeam. Dar sa spuna ca acolo va fi doborata prima data, si inca pana la sfarsitul acestui an, inseamna ca n-au habar despre ce vorbesc. Chiar daca se va produce o dezghetare a economiei in cursul acestui an, in mod sigur nu va avea loc in America. Eu cred ca va fi Europa. Si asta pentru ca America este inca pe panta descendenta si nu se intrevede nici un semn de redresare. Dimpotriva. In ciuda infuziilor monstruoase de capital in toate sectoarele economiei americane, iuresul concedierilor nu numai ca nu se domoleste, dar chiar depaseste cele mai pesimiste asteptari.

    De fapt, asta este o simpla manipulare. Amandoi indivizii care au spus gugumaniile astea au interese crancene ca economia americana s-o ia din loc pentru ca ghisefturile pe care le conduc sa nu se duca in fundul haznalei.

    Din pacate, spunand asemenea tampenii, vor lasa impresia ca habar n-au pe ce lume traiesc si au ajuns acolo unde sunt pe baza damigenei si a porcului…