Povesti din cripta

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am ras in hohote cand am văzut filmul de mai jos. Este un Lexus iar Jalopnik, unul dintre cele mai tari bloguri auto din State, i-a spus simplu “Volanul posedat”. Cum naiba sa nu razi?

P.S. E pe foarte bune. Daca stiti careva din cauza caror senzori se poate antampla “posedarea”, shoot.

via | Jalopnik

Etichete: /

11 comentarii la “Povesti din cripta”

  1. Kretzoooo spune

    :) )=)) incredibil…=)) si un pic inspaimantator.

  2. Vlad.P spune

    e un sistem antifurt din cate stiu eu, exista mai multe filmulete pe youtube

  3. .marius. spune

    That`s more than a bit creepy. :D

  4. Adrian din Arad spune

    Tare ma tem ca ii din cauza pompei de la servo … aia ii dusa si nu mai poti controla bine masina … in service cu ea :P

  5. adrian spune

    reproduce perfect zgomotul unui motor diesel :) )

  6. Dan N spune

    Face ca un volan cu force feedback necalibrat… poate e de la “windows” ;)

  7. george spune

    Am vorbit si eu cu un meserias si mi-a spus ca asa ceva nu se poate intampla la o masina cu asistare hidraulica sau electrohidraulica. Numai la cele cu asistare electrica dar nu la toate (cum ar fi Golf 5 care are modulul de forta pe cremaliera) ci doar la cele cu modulul de forta pe coloana de directie.

    Slabe sanse sa fie un sistem antifurt. E mai eficient antifurtul care blocheaza coloana de directie complet si imobilizeaza motorul decat cel care te lasa sa manevrezi directia si iti permite pornirea motorului…

  8. Cristian spune

    Salut ! Intra pe http://www.bloomberg.com sa vezi principala stire ! Mai ramane de aflat ca cei de la Toyota i-au mituit pe cei de la JD Power si tacamul este complet .

  9. prudentul spune

    Toyota – recall pedală
    Honda – recall airbag
    Lexus – recall volan :)

  10. scuderia spune

    =))=))) ce tare ii.. cum suna=))) zici k ii tractor. cum ii zmancea mana cand o punea pe volan:)):)))

  11. Rusu Claudiu aka mowgli spune

    nu merge clipul, dar o explicatie logica (zic eu) la problema respectiva ar fi sistemul de incadrare pe benzi.Nu stiu denumirea lui tehnica dar presupun ca era echipat cu asa ceva, pe “autopilot” sa previna masina sa iasa de pe banda.Stiu ca lexus parca foloseau sistemul pe unele modelul.Avand puterea de a analiza drumul si a invarti de volan cu siguranta poate sa invarta volanul si fara sa analizeze nimic, cine stie? poate se ghideaza dupa caldura ca o racheta :) ) Intre timp am vazut si filmul, pffuuu super frate, face exact ca volanul meu de calculator.Eu cred ca e modul sport al celor de la lexus.Adica, e special conceput pentru drifturi.In momentul in care incepi driftul, volanul contrabracheaza automat pentru a mentine masina echilibrata.Genial.