Despre Break. Logan break.

Trebuie sa fii putin bolnav pentru a-ti permite sa afirmi ca o fotografie a unei masini camuflate in proportie de 95% (doar rotile se vad clar si alea nu-s deloc in varianta oficiala) poate fi catalogata drept “Imaginea viitorului Logan Break”.

Explicabil insa. Ne aflam in perioada in care stirile de orice fel lipsesc cu desavarsire. Iar cele auto cu atat mai mult. Asta deoarece toata industria auto s-a mutat la mare si prin insulele din Caraibe. In aceste conditii, o masina din care deduci doar forma (nu vezi, atentie, deduci!) este considerata subiect de presa si apare la televizor in prime time (Realitatea TV, in speta). Ba mai mult, un cotidian mare in tiraj si urat mirositor din punctul de vedere al calitatii isi permite sa aloce o pagina intreaga unor fotografii care nu spun nimic, alaturand acestora informatii care ar fi perfecte ca axiome, de genul “Logan break vine in octombrie”.

E interesant faptul ca foamea dupa senzational mai atata putin fundurile celor care asteapta viitorul pas pe care il va face masina nationala. Este insa o idiotenie sa prezinti ca exceptionale imagini care nu spun decat ca cearsafurile sunt albe.

Important e sa ne dozam efortul. Nu de alta, dar stie cand ne prinde Break-ul necamuflat in timp ce suntem la banca, numarand banii luati pe rating…

3 comentarii la “Despre Break. Logan break.”

  1. alex spune

    auzi, Mestere, cred ca dumneata esti putin bolnav. sau n`ai o treaba cu domeniul asta. ca daca aveai.. iti dadeai seama ca sub acele “cearsafuri” se afla chiar loganul break (sau utilitara.. mama ei ce-o fi.) am zis utilitara pt ca, dupa cum poate stii ea o sa fie la fel ca breakul doar fara geamurile spate. la fel ca si kangoo. ca idee.

    MAI INFORMEAZA-TE!

    PS. vezi ca au aparut poze si fara “cearsaf”. ia fa tu acuma comparatie.. si vezi cine e bolnav si cine n-are o treaba ;)

    have a nice day.

  2. Mircea Mester spune

    N-a spus nimeni ca masina de sub cearsafuri nu este Logan Break. Cred ca n-ai prins niste nuante. Ideea era ca isteria care s-a creat in jurul unor fotografii care nu spun nimic e cauza unei secete de informatie din presa in general.
    Hai sa te ajut sa intelegi: Da, acela de sub cearsafuri ESTE Logan Break, poze cu el descoperit au aparut inainte (au aparut chiar si pe AutoMarket atunci cand informatia a fost destul de relevanta) si termenul “bolnav” se referea la institutiile de presa care afirma senin ca “acesta este Logan Break” cand tu vezi in imagini niste cearsafuri albe si nu poti decat deduce o forma generala. Atat. Logan Break nu este acesta, Logan Break e cel care urmeaza sa fie prezentat fara haine de camuflaj. Dar daca tie iti place neaparat cum arata asa, n-am nimic impotriva sa iti cumperi viitorul Break acoperit total de cearssafuri si sa te lauzi cu liniile subtile ale caroseriei. :)
    Asadar..mai multa atentie la nuante si la detalii. Uneori poti afla printre randuri mai multe cuvinte decat crezi ca vezi intre litere.

  3. bitstr3am spune

    Intr-adevar, cateodate se fac prea multe supozitii si tam-tam-uri pe baza unor masini camuflate, asta deoarece deocamdata nu suntem obisnuiti ca Dacia noastra din ‘65 a scos in 6 ani patru feluri de caroserii Tz’shpe motorizari si inca ne KK pe noi ca suntem cei mai mari cunoscatori in ceea ce priveste autoturismul, criticam o masina de 6300 eur noua si am vrea la pretul asta sa fie cel putin McLarent. Ideea este ca Dacia se schimba shi zic eu ca in bine. S-o tzina tot asha, ca poate in felul asta ne mai cunoaste si pe noi lumea, nu numai, dupa nishte footbalishti care nu shtiu pe ce sa arunce banii.:)