La pensie

Vine o varsta la care lasi dracu’ volanul si pleci acasa ca sa dormi. Sau, in cazul pensionarilor din Romania, vine o varsta la care abonamentele pe liniile de transport urban devin gratuite si iti permiti sa umpli autobuzele si troleibuzele fara logica.

Un american de 70 de ani a cautat un loc in care sa isi parcheze masina si l-a gasit. In fata unei cafenele Starbucks din Washington. Pentru ca varsta nu ii permitea insa sa mai constientizeze care e acceleratia si care e frana, omul nostru a apasat la maximum prima pedala de pe partea dreapta cu scopul de a opri masina. Urmarile: a distrus cafeneaua, a trecut in viteza printre cei care isi gustau cafeaua de pranz si a accidentat o femeie care a avut ghinionul de a se afla pe traiectoria rectilinie a omului.

Cireasa pe tort: dupa ce s-a oprit in mesele Starbucks, americanul a continuat sa apese la maximum acceleratia. Nu intelegea de ce naiba masina nu opreste. Acum va trebui sa plateasca o amenda de 550 de dolari.

Ironia sortii: numele omului e Clinton Worstman. Sa-i fie tarana usoara carnetului.

Starbucks 2.jpg

Starbucks 3.jpg

Starbucks 4.jpg

Starbucks 11.jpg

Starbucks 5.jpg

Starbucks 8.jpg

Starbucks 10.jpg

Starbucks 9.jpg

Starbucks 7.jpg

via | Leblogauto

6 comentarii la “La pensie”

  1. Andrei Monciu spune

    e cam veche stirea, dar e tare :)

  2. AndreiRN spune

    Da, sistemul legal este cam bland cu cei batrani la volan. As vrea sa vad un test anual pt cei peste 70. Propriul meu tata era un sofer periculos in ultimi lui ani. Este greu dar …….. ceva trebuie facut.
    Un alt om in varsta sa sinucis cand copii lui au sunat la autoritati si le-a spus ca nu mai este capabil sa conduca. Avea 86.

  3. Alex spune

    …ce ratat.

  4. io spune

    o mica rectificare …
    accidentul a avut de fapt loc in Bellingham statul Washington, un orasel pe granita cu Canada, care e de fapt pe partea cealalta de USA fata de orasul Washington, capitala USA

  5. Catalin spune

    scaunele alea de pe traiectoria masinii, si cele de langa ele stau prea bine. adica o intrat omu cu masina in restaurant, apoi personalul au aranjat scaunele, le-au pus la locul lor asteptand alti clienti sau cum ? si totul in plina sticla, nici macar nu au curatat sticla aia sparta. ori e totul o inscenare ieftina… anyway..

  6. Sonky spune

    vine o zi cand trebuie sa tragi pe dreapta ,generatia noua nu cred ca va atinge varste asa de mari.Ce sa=-i faci bietului om daca are 300 C trebuie sa-l si conduca…bag mana in foc ca era o automata