Mergem si noi la cursa?

Saptamana viitoare va veni la Bucuresti caravana FIA GT. Daca pentru unii acest lucru nu inseamna mare lucru, pentru iubitorii curselor auto ar trebui sa fie un eveniment care n-are cum sa lipseasca de pe calendarul acestei luni. Este, practic, cel mai important eveniment auto care se desfasoara in Romania in epoca moderna iar eforturile de sustinere a acestuia merita toate laudele. Si nu, nu imi iese nimic din faptul ca-i laud pe organizatori.

Problemele sunt:

1. Semintele. O sa fie primul eveniment auto din lume in care zgomotul semintelor va depasi zgomotul motoarelor la start.

2. Copacii. Exista o parte mult prea ecologica a romanilor care sustine ca e o crima faptul ca arborii din calea pistei stradale au disparut fara urma. Indiciu: Arborii vor reveni acolo. Indiciu 2: La Bucharest Challenge nu se vor manca mititei si gratar, deci deserviciul adus Romaniei va fi semnificativ mai mic decat cel adus de pungile de plastic din paduri.

3. Romanii. Nu stiu de ce am un feeling ca imediat dupa ce trece weekendul de competitie rata accidentelor din jurul palatului Parlamentului va creste semnificativ. Mai ales noaptea. Pentru ca, daca se poate cu 300 la ora, de ce nu?

Si ar mai fi, dar nu vreau sa intru intr-o stare proasta cand ar trebui sa fie invers. Oricum, asteptam cu nerabdare evenimentul.

Un comentariu la “Mergem si noi la cursa?”

  1. Ali Baba spune

    Ai dreptate!
    Sper sa fiu primul cu 300 km/h acolo (dupa concurs)
    ;)