Priveliste la disc

Jante transparente. Va intereseaza? Puteti vedea discurile de frana foarte clar, aveti deschidere la etriere iar in mers tuturor li se va parea ca pneurile sunt asezate pe nimic.

Au fost prezentate la Salonul de Tuning si Aftermarket din Las Vegas, se numesc oficial “D’Vinci Forgiato Radurra” si sunt construite din policarbonati. Evident, ca in cazul fiecarui lucru inedit, frumusetea lor e relativa, asa ca daca aveti de gand sa sariti la bataie pentru ca vi le-am prezentat aici, ganditi-va ca unii au crezut ca-s atat de interesante incat le-au construit iar altora li s-au parut atat de interesante incat au publicat articole despre ele.

Restul e tehnica: dimensiunile disponibile sunt de 20, 22 si 24 de inch iar pretul la care se pot achizitiona este de 2000 de dolari. Fiecare!

2416491_34_full.jpg clearwheel_01.jpg

 

5 comentarii la “Priveliste la disc”

  1. Vacuum spune

    Mare e gradinaaaaaa……

  2. DEW3yl spune

    Eu, cel putin personal cred ca arata tare. Dar numai in cazul in care il pui pe un Murcielago sau ceva cu discuri ventilate (cu gauri sau taieturi). Dar deja stiu ca peste cativa ani o sa vad si pe cate un Logan 3 (sau a catea generatie o sa fie). Astfel o sa am posibilitatea sa ma uit la tamburi.

  3. bobovis spune

    da’ o masina transparenta cum ar fi? daca tot au inceput………..

  4. Tibi spune

    le-am gasit disponibile la comanda pe un site in Ro, la pretul de 23.900 euro setul, la caterogia Special Wheels, alaturi de niste jante inzestrate cu diamante si safire care costa 1 000 000 euro setul ;)

  5. marius spune

    chiar se poate asa ceva???:O:O:O:O:O