Sandero

Dacia Sandero s-a lansat si Automarket a fost la locul faptei, in marea de jurnalisti prezenti la evenimentul constructorului roman. Pentru cateva momente, jurnalistii de toate natiile au lasat la o parte standurile Audi, Mercedes, BMW si asa mai departe si au urcat pe gardurile care margineau atat de camuflatul stand Dacia.

Primele reeactii? Dacia Sandero e… Renault Sandero cu o noua sigla. Iar noua sigla seamana cu un desfacator de bere. Unii glumeau chiar spunand ca, atunci cand vor face obiecte promotionale, Dacia nu va mai trebui sa faca desfacatoare, pentru ca ele sunt deja produse.

Per total insa, noul Sandero arata destul de bine, are forme mult mai fluente si armonioase decat ale lui Logan iar pretul va fi tot pe acolo. Ramane de vazut care va fi termenul in care Romania se va umple de Sandero-uri. Juma’ de an e destul?

3 comentarii la “Sandero”

  1. nazone spune

    “sigla seamana cu un desfacator de bere” … asta a fost si parerea mea cand am vazut`o :)

  2. dragos spune

    Niciun popor din lume nu este mai vehement, mai violent in exprimare si mai dezgustat de orice produce la el acasa. Pentru simplul fapt ca este produsa de Dacia, si pentru simplul fapt ca va purta numele Sandero si va fi produsa si in Romania, masina este deja facuta praf in comentariile romanilor. Interesant, inca inainte de a intra in productie, noi romanii stim deja ca va fi proasta, ca e urata cu draci si ca nu merita banii dati pe ea, mai bine iei un sh cu 300.000 km strain.

  3. Andreiu spune

    Nu vreau sa fiu rau, insa daca se va umple Romania de Sandero-uri, primele masini le vom vedea la firmele de taxi? :D