Aston Martin

Luni, 17 August 2020 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a lansat ediția specială “007” pentru Vantage și DBS Superleggera

Aston Martin a prezentat ediția specială “007” pentru modelele Vantage și DBS Superleggera pentru a sărbători lansarea “No Time To Die”, noua peliculă cu James Bond ce va ajunge pe marile ecrane în luna noiembrie.
Marti, 21 Iulie 2020 | F1 TOP

Vettel confirmă negocierile cu Aston Martin pentru 2021. Perez este deja resemnat: "Este evident cine va pleca de la echipă"

Sebastian Vettel a confirmat că negociază semnarea unui contract cu Aston Martin pentru sezonul 2021, iar Sergio Perez a admis că va fi sacrificat în cazul semnării unui contract.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | F1 TOP

Vettel a primit o ofertă de la Aston Martin pentru sezonul 2021: Perez ar putea fi îndepărtat, deși are contract pentru anul viitor

Sebastian Vettel a primit o ofertă pentru sezonul 2021 de la Aston Martin, echipă care concurează în prezent sub numele Racing Point. Sergio Perez și-ar putea pierde astfel locul, chiar dacă are contract pentru anul viitor.
Joi, 09 Iulie 2020 | Industrie

Aston Martin DBX a intrat în producție: primele livrări vor începe în luna iulie

Aston Martin a anunțat începerea producției pentru DBX, primul SUV din istoria sa, în cadrul uzinei din Țara Galilor. Primele exemplare Aston Martin DBX vor ajunge la clienți până la sfârșitul lunii iulie.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Aston Martin a produs primul exemplar din seria DB5 Goldfinger Continuation: ediția va fi limitată la 25 de unități și are un preț de peste 3 milioane de euro

Aston Martin a produs primul exemplar al seriei DB5 Goldfinger Continuation. Modelul este o replică a exemplarului DB5 folosit de personajul James Bond.
Luni, 08 Iunie 2020 | Modele noi

Versiuni noi pentru SUV-ul Aston Martin DBX: britanicii ar putea lansa un coupe și o variantă cu șapte locuri

În 2021, Aston Martin DBX, primul SUV al companiei britanice, ar putea primi o versiune cu șapte locuri. În același timp, surse apropiate companiei spun că britanicii lucrează și la o variantă coupe.
Joi, 04 Iunie 2020 | Industrie

Aston Martin va concedia 500 de angajați: “Trebuie să ajustăm costurile după reducerea producției”

Aston Martin a anunțat că va concedia 500 de angajați, într-un efort de reducere a costurilor ca urmare a scăderii producției și vânzărilor. Astfel, constructorul speră să economisească 38 de milioane de lire sterline în 2020.
Marti, 26 Mai 2020 | Industrie

Oficial: Tobias Moers (ex-Mercedes-AMG) este noul CEO de la Aston Martin

Aston Martin a anunțat numirea oficială a lui Tobias Moers în poziția de CEO, ca înlocuitor pentru Andy Palmer. Tobias Moers are peste 25 de ani de experiență în cadrul grupului Daimler, fiind șeful diviziei Mercedes-AMG începând din octombrie 2013.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Aston Martin pregătește schimbarea conducerii: CEO-ul Andy Palmer ar urma să fie înlocuit de Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG

Aston Martin a confirmat că pregătește o schimbare a conducerii, după informațiile potrivit cărora CEO-ul Andy Palmer va fi înlocuit de Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG. Constructorul britanic a spus că un anunț oficial va fi făcut la momentul potrivit.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Industrie

Vânzările Aston Martin au scăzut cu circa 30% în primul trimestru: pierderi de 119 milioane de lire sterline

Aston Martin a înregistrat pierderi de 119 milioane de lire sterline, după ce vânzările au scăzut circa 30% în primul trimestru, din cauza pandemiei de coronavirus. “COVID-19 și oprirea economiei globale au avut un impact material asupra performanței noastre,” a spus CEO-ul Andy Palmer.
Joi, 07 Mai 2020 | Industrie

Aston Martin a repornit producția SUV-ului DBX: uzinele britanicilor vor fi redeschise gradual

Aston Martin a anunțat că SUV-ul DBX a reintrat în producție la uzina din St Athan, în această săptămână. Celelalte uzine vor fi redeschise gradual în perioada următoare.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Modele noi

Coupe și speedster: Aston Martin lansează ediția specială Vantage V12 Zagato Heritage Twins

Aston Martin împreună cu carosierul italian Zagato au lansat Vantage V12 Zagato Heritage Twins. Pachetul special este alcătuit dintr-un coupe și un speedster, iar ambele modele au fost echipate cu motorul V12 de 5.9 litri cu 600 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Aprilie 2020 | Industrie

Aston Martin: “Prioritățile noastre sunt repornirea fabricilor și începerea producției lui DBX”

Prioritățile Aston Martin pe termen scurt sunt repornirea fabricilor și începerea producției SUV-ului DBX, după cum a declarat noul președinte executiv Lawrence Stroll, miliardarul canadian care a devenit recent unul dintre acționarii constructorului britanic.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie

Aston Martin prelungește suspendarea producției cu o săptămână: britanicii ar urma să reia activitatea pe 27 aprilie

Aston Martin a prelungit cu o săptămână perioada de suspendare a producției. Constructorul britanic se pregătește să reia activitatea pe 27 aprilie.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Industrie

Aston Martin vrea să devină un “Ferrari britanic”: mai puține modele, dar mai profitabile

Aston Martin plănuiește să aibă mai puține modele în gamă, dar care să aducă un profit mai mare, dorind să se inspire din modelul de business de la Ferrari, după cum a declarat CEO-ul Andy Palmer. Șeful constructorului spune că producția va fi redusă în acest an, după ce, în 2019, Aston Martin a construit 5.800 de mașini.
Marti, 31 Martie 2020 | Industrie

Aston Martin a obținut finanțare pentru producția SUV-ului DBX: bani și pentru intrarea în Formula 1 în 2021

Aston Martin a anunțat o majorare de capital de peste 500 de milioane de lire sterline, care va asigura producția modelului DBX și intrarea constructorului cu o echipă de uzină în sezonul 2021 de Formula 1. Miliardarul Lawrence Stroll va deveni președinte executiv al companiei începând din 20 aprilie.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Industrie

Aston Martin închide temporar fabricile din Marea Britanie: producție suspendată până în 20 aprilie

Aston Martin a anunțat închiderea temporară a tuturor activităților de producție din Marea Britanie, până în data de 20 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus și ca urmare a recomandărilor guvernului.
Marti, 24 Martie 2020 | Tehnologie

Primele informații despre noul motor pregătit de Aston Martin pentru viitorul Valhalla: hypercar-ul va avea un sistem de propulsie electrificat bazat pe un V6 de 3.0 litri

Aston Martin a publicat o serie de informații referitoare la sistemul de propulsie pregătit pentru viitorul hypercar Valhalla. Britanicii mizează pe un sistem electrificat (hibrid sau plug-in hybrid) la baza căruia se află un nou motor V6 de 3.0 litri.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Primele teste pe drumurile publice pentru Aston Martin Valkyrie: livrările hypercar-ului hibrid cu 1.176 CP vor debuta în a doua jumătate a anului

Aston Martin a publicat o serie de imagini noi cu Valkyrie. Fotografiile au fost realizate în primul test efectuat de hypercar-ul hibrid pe drumurile publice. Primele livrări sunt programate pentru a doua parte a anului.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Modele noi

Aston Martin a prezentat ediția limitată V12 Speedster: modelul fără plafon și parbriz oferă 700 CP și va fi produs în doar 88 de unități

Aston Martin V12 Speedster este cea mai nou produs al britanicilor. Supercar-ul fără plafon și parbriz este echipat cu un motor V12 de 5.2 litri care dezvoltă 700 CP și 753 Nm. Prețul de pornire este de peste 870.000 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru