Carlos Ghosn

Joi, 26 Ianuarie 2012 | Industrie

Carlos Ghosn: "2012 va fi un an record pentru industria auto"

Carlos Ghosn, şeful Renault-Nissan, a declarat că anul curent va fi record pentru industria auto pe pieţele din Statele Unite ale Americii, China şi majoritatea pieţelor emergente.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Industrie

Carlos Ghosn: "Piaţa din Europa va avea un declin în 2012"

După ce reprezentanţii GM, Fiat-Chrysler şi Volkswagen AG au declarat că anul 2012 va fi dificil pe piaţa din Europa, şeful Alianţei Renault-Nissan a venit cu propria sa previziune, tot negativă.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Economic

Carlos Ghosn: "Vom vinde 1.5 milioane de maşini electrice până în 2016"

Şeful Alianţei Renault-Nissan susţine că până în 2016 grupul va vinde 1.5 milioane de maşini electrice. Ţinta companiei este de a deveni lider în segmentul automobilelor electrice.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Economic

Preşedintele Renault: "2012 este un an extrem de nesigur"

Carlos Ghosn s-a arătat extrem de îngrijorat de evoluţia economică prevăzută pentru anul 2012 şi a declarat că resimte o mare incertitudine.
Joi, 01 Septembrie 2011 | Industrie

Renault ia în considerare renaşterea mărcii Alpine

Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault, a declarat că echipa sa pregăteşte întoarcerea mărcii Alpine sub forma unei divizii premium. Modelele Alpine vor da dovadă de eleganţă franţuzească şi vor avea şi o tentă sportivă.
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

Carlos Ghosn: "Infiniti are capacitatea să construiască un model bazat pe GT-R"

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a declarat că Infiniti ar putea oricând să dezvolte un model de performanţă bazat pe GT-R, dar că nu există în plan un asemenea model.
Joi, 09 Iunie 2011 | Industrie

Directorii Nissan, plătiţi de două ori mai bine decât omologii lor de la Honda şi Toyota

Directorii din fruntea Nissan au fost plătiţi de două ori mai bine în anul fiscal 2010 decât omologii lor de la Honda şi Toyota, informează Bloomberg.
Marti, 31 Mai 2011 | Industrie

Renault a anunţat succesorul lui Patrick Pelata

Carlos Tavares va conduce marca Renault din 1 iulie. Noul şef al mărcii franţuzeşti a studiat în Franţa şi a petrecut 23 de ani în cadrul companiei, după care s-a alăturat mărcii Nissan.
Luni, 02 Mai 2011 | Industrie

Carlos Ghosn promite să restaureze încrederea în marca Renault

Brazilianul Carlos Ghosn le-a promis acţionarilor Renault că va restaura încrederea în companie după ce marca a fost implicată într-un scandal de spionaj la începutul acestui an.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Industrie

Patrick Pelata, al doilea om din cadrul Renault, a demisionat aseară

Patrick Pelata, "mâna dreaptă" a lui Carlos Ghosn în cadrul Renault, a demisionat din funcţie în urma scandalului de spionaj care a zguduit gigantul franco-nipon.
Marti, 15 Martie 2011 | Industrie

Politicienii francezi: "Carlos Ghosn trebuie să demisioneze!"

Preşedintele alianţei Renault-Nissan a primit reproşuri dure în urma scandalului de spionaj care s-a dovedit a fi unul fals.
Luni, 14 Martie 2011 | Industrie

Renault clarifică definitiv scandalul de spionaj din China

Trei foşti directori ai grupului Renault au fost achitaţi de acuzaţiile de spionaj care le-au fost aduse şi vor primi scuze oficiale din partea lui Carlos Ghosn şi Patrick Pelata.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn: "Există clienţi care chiar vor maşini cu emisii zero"

carlos Ghosn spune că, deşi opinia generală arată altfel, maşinile electrice vor deveni profitabile pentru constructori peste trei ani.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Formula 1

Presa: Kubica este liber să plece de la Renault în 2011

Publicaţia Autosprint susţine că Robert Kubica va deveni liber de contract dacă Renault va semna un parteneriat cu constructorul britanic Lotus.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Formula 1

Renault confirmă schimbarea strategiei pentru Formula 1

Carlos Ghosn a confirmat că Renault îşi va schimba strategia pentru Formula 1, cu intenţia de a deveni un partener strategic al echipelor din competiţie.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Industrie

Ghosn: "Renault-Nissan ar putea deţine 50% din acţiunile AvtoVAZ"

În urma unei întrevederi cu Vladimir Putin, Carlos Ghosn a declarat că Alianţa Renault-Nissan examinează posibilitatea creşterii pachetului de acţiuni deţinut la AvtoVAZ de la 25% la 50 procente.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Industrie

Ghosn: "N-am ezitat nicio clipă să refuz şefia General Motors"

Şeful Alianţei Renault-Nissan a confirmat zvonurile care anunţau faptul că i-a fost propus postul de director al concernului General Motors şi a specificat că a refuzat din prima oferta respectivă.
Vineri, 16 Iulie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn: "2010 va fi un an record pentru piaţa auto"

Şeful Alianţei Renault-Nissan consideră că anul 2010 va fi un an record pentru industria auto, indiferent ce se va întâmpla. Ghosn consideră că scăderea pieţei din Europa va fi compensată de succesul pieţelor emergente.
Joi, 24 Iunie 2010 | Economic

Carlos Ghosn a primit de la Nissan 9.5 milioane de dolari în 2009

Preşedintele Nissan, Carlos Ghosn, a reuşit să obţină o remuneraţie totală de 9.5 milioane de dolari. Suma este însă pe jumătatea celei primite de Alan Mulally la Ford.
Luni, 03 Mai 2010 | Industrie

Carlos Ghosn a fost reales in functia de presedinte al Renault-Nissan

Carlos Ghosn a obtinut un nou mandat de patru ani la conducerea concernului Renault-Nissan. Brazilianul este seful aliantei franco-nipone din 2005 si a reusit sa faca minuni cu cele doua marci.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, vanzari, productie, Formula 1, Chrysler, Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru