Carlos Ghosn

Vineri, 30 Aprilie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn va candida pentru un nou mandat de conducere

Carlos Ghosn va solicita astazi prelungirea mandatului sau in cadrul consiliului director Renault. Tot astazi, oficialii vor face publice detaliile aliantei cu Daimler.
Miercuri, 24 Martie 2010 | Autoipoteze

Nissan ar putea imprumuta in viitor motoare Mercedes

Nissan si Daimler discuta in prezent despre posibilitatea incheierii unui parteneriat. Japonezii ar urma sa beneficieze de motoarele mai puternice ale nemtilor iar Mercedes de tehnologia electrica si de bateriile litiu-ion ale japonezilor.
Luni, 15 Martie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn vrea o alianta cu Daimler

Analistii industriei auto sunt de parere ca seful Aliantei Renault-Nissan ar putea dori o alianta cu Daimler. Ghosn are deja un parteneriat cu nemtii pentru dezvoltarea unei noi generatii de modele de clasa mica.
Duminica, 14 Februarie 2010 | Mediu

Directorul Renault-Nissan sustine ca masinile electrice nu vor concura cu cele clasice

Carlos Ghosn, directorul aliantei Renault-Nissan, spune ca masinile electrice vor alcatui aproximativ 10% din piata auto in urmatorii ani, dar nu vor concura serios cu masinile clasice.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Industrie

Ghosn: "Viitorul Renault Clio 4 va fi produs in Franta si Turcia"

Carlos Ghosn a tinut sa calmeze spiritele agitate de zvonul conform caruia fabrica franceza din Flins va fi scoasa din circuitul productiei viitoarei generatii Clio.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Industrie

Dieter Zetsche, boss-ul Mercedes, este noul presedinte al ACEA

Dieter Zetsche, omul care conduce destinele grupului Daimler, va prelua functia de presedinte in cadrul Asociatiei Europene a Producatorilor de Automobile de la Carlos Ghosn, CEO al aliantei Renault-Nissan.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Renault va produce versiunea electrica a lui Fluence in Turcia

Carlos Ghosn, presedintele aliantei Nissan-Renault, a declarat ca lumea este pregatita pentru vehiculele electrice, motiv pentru care a stabilit data si locul de productie al versiunii electrice a lui Renault Fluence. Modelul va fi construit in la Bursa, in Turcia, incepand cu anul 2010.
Duminica, 08 Noiembrie 2009 | Mediu

Prima schita cu utilitara electrica de la Nissan

Nissan a facut publica o schita a unui model utilitar 100% electric. In fotografia prezentata se observa influente estetice de la modelul Nissan Leaf, dar si de la conceptul NV200.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Motorsport

In ciuda zvonurilor, Renault nu renunta la Formula 1

Managerul echipei Renault de Formula 1 a asigurat fanii ca echipa de fabrica a constructorului francez nu se va retrage din Formula 1.
Duminica, 25 Octombrie 2009 | Mediu

Ghosn: "Nissan vrea sa detina sefia modelelor electrice"

Carlos Ghosn, directorul executiv Nissan, a declarat ca doreste sa detina suprematia in segmentul masinilor electrice si ca nu se gandeste sa concureze cu hibrizii Toyota.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Modele noi

Nissan pregateste un model utilitar electric, bazat pe NV200

Un viitor model utilitar electric, dezvoltat pe actualul Nissan NV200, ar putea inaugura o abordare ecologica in randul unor servicii precum cele de ambulanta sau de taxi.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Industrie

Seful Renault-Nissan: "Am depasit criza"

Carlos Ghosn, seful aliantei Renault-Nissan, a declarat intr-un interviu pentru Le Figaro ca alianta pe care o conduce a trecut peste criza financiara, desi se afla intr-o situatie economica neplacuta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Iulie 2009 | Industrie

Presedintele aliantei Renault-Nissan prevede revenirea pietei in 2011

Carlos Ghosn estimeaza ca piata auto din Europa isi va reveni abia la inceputul anului 2011, pe cand cea din Statele Unite ale Americii are sansa sa isi revina chiar de la inceputul anului viitor.
Miercuri, 13 Mai 2009 | Industrie

Nissan a suferit prima pierdere de cand este sub conducerea lui Carlos Ghosn

Constructorul japonez Nissan a inregistrat prima sa pierdere operationala in ultimii opt ani. Carlos Ghosn, directorul companiei, promite ca nu se va retrage pana cand nu aduce Nissan pe drumul cel bun.
Joi, 07 Mai 2009 | Industrie

Carlos Ghosn a fost numit presedinte si CEO al Renault

Consiliul director al companiei Renault l-a desemnat pe Carlos Ghosn in functia de presedinte al companiei Renault si al Consiliului Director Renault.
Joi, 12 Martie 2009 | Tehnologie

Nissan si Renault vor imparti o gama noua de motorizari

Nissan si Renault vor imparti toate motorizarile pentru a micsora costurile de dezvoltare si de productie.
Miercuri, 14 Ianuarie 2009 | Industrie

Renault-Nissan cumpara Jeep?

Cerberus cauta cumparatori pentru brandurile Grupului Chrysler. Renault-Nissan sunt interesati de Jeep, iar Magna de Chrysler si Dodge.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, vanzari, productie, Formula 1, Chrysler, Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru