Fabrica

Vineri, 25 Septembrie 2009 | Industrie

OFICIAL: Tata inchide o uzina Jaguar sau Land Rover in 2014

Tata Motors a anuntat oficial astazi ca va pune lacatul pe una din uzinele Jaguar sau Land Rover. Numele fabricii alese va fi facut public anul viitor.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Intern

Dacia a produs 250.000 unitati Logan MCV

Fabrica Dacia din Mioveni sarbatoreste astazi productia a 250.000 unitati Logan MCV. Modelul aniversar este destinat pietei din Franta si este echipat cu un motor dCi de 1.5 litri.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

Fiat 500 va fi construit in Mexic

Versiunea americana a lui Fiat 500 va fi produsa si asamblata in Mexic, in timp ce motoarele sale vor fi construite in Michigan. Modelul va debuta pe piata din SUA in 2010.
Luni, 10 August 2009 | Tehnologie

Ford va folosi o tehnologie de vopsire ecologica in Romania

Ford a decis sa implementeze tehnologia de vopsire 3-Wet in toate fabricile sale, indeosebi si in fabrica sa de la Craiova. Noua metoda este ecologica si ofera o durabilitate sporita.
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 Short

Williams nu este de acord cu inchiderea fabricilor

Williams este impotriva inchiderii fabricilor echipelor de Formula 1 timp de doua saptamani pe parcursul verii, considerand ca masura nu ajuta la reducerea costurilor.
Luni, 27 Iulie 2009 | Modele noi

Urmasul lui Tucson va fi construit de catre Kia

Noul Hyundai IX35 va fi primul model care nu apartine marcii Kia fabricat la uzina din Zilina, Slovacia. Productia va debuta in decursul anului 2010.
Marti, 21 Iulie 2009 | Intern

Dacia le va acorda angajatilor sai o prima de vacanta

Dacia isi va rasplati angajatii cu o prima de vacanta in valoare de 818 RON. Prima este acordata conform conditiilor negociate in Contractul Colectiv de Munca pentru acest an.
Luni, 20 Iulie 2009 | Industrie

Honda renunta definitiv la modelul FR-V

Honda va scoate din productie MPV-ul FR-V din cauza cererii foarte slabe. Decizia va fi pusa in aplicare in luna august, un inlocuitor fiind exclus in acest moment.
Luni, 20 Iulie 2009 | Modele noi

Audi va incepe productia noului A1 in octombrie

Noul Audi A1 va fi produs intr-o serie mica incepand cu luna octombrie. Modelul va fi fabricat la uzina Audi din Belgia.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Modele noi

Primul Tata Nano a fost livrat astazi in India

Tata a inceput livrarile modelului Nano, prima unitate fiind livrata astazi in India. Primul proprietar al unui Tata Nano a fost ales prin tragere la sorti.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Industrie

Fiat a facut o oferta de achizitie pentru Bertone

Italienii de la Fiat au facut o oferta pentru achizitia casei de design Bertone, alaturi de departamentul de productie al acesteia.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Industrie

Renault-Nissan va construi patru fabrici de baterii litiu-ion in Europa

Alianta franco-japoneza isi propune sa construiasca in Europa patru uzine capabile sa produca baterii litiu-ion. Marea Britanie, Spania, Portugalia si Franta sunt principalele tari candidate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iulie 2009 | Industrie

Caterham isi va mari productia cu 10%

Caterham va mari productia cu 10% in decursul acestui an pentru a putea face fata cererii neasteptate inregistrate in intreaga lume.
Marti, 07 Iulie 2009 | Industrie

Dupa 12 ani de fabricatie, Saab a oprit productia lui 9-5

Saab a oprit productia modelului 9-5 deoarece a acumulat un stoc de modele suficient de mare incat sa reziste pana la lansarea urmatoarei generatii 9-5. Viitorul 9-5 va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 02 Iulie 2009 | Industrie

Viitorul Ford Focus va fi produs exclusiv in Germania

Ford a anuntat oficial ca va produce noua generatie Focus doar in Germania, la uzina din Saarlouis. Asemeni modelului compact, minivan-ul C-Max va fi produs exclusiv in Spania.
Joi, 02 Iulie 2009 | Intern

Dacia implineste 10 ani de la intrarea in Grupul Renault

Dacia aniverseaza zece ani de cand a intrat in Grupul Renault. De atunci, producatorul roman a triplat productia la fabrica din Mioveni si a lansat opt modele.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Industrie

Tesla a micsorat costurile de productie cu 43%

Tesla ar putea deveni profitabila incepand cu luna viitoare, deoarece a reusit sa micsoreze costurile de productie ale modelului Roadster cu 43%.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Industrie

Saab isi va baza noile modele pe aceleasi platforme GM

Desi au fost vanduti de General Motors companiei Koenigsegg, cei de la Saab isi vor baza noile modele - incepand cu 9-5 - pe aceleasi platforme imprumutate de la GM.
Marti, 23 Iunie 2009 | Industrie

Renault va prelungi perioada de productie a lui Clio Campus

Renault este nevoit sa prelungeasca perioada de productie a modelului Clio Campus pentru a putea raspunde cererii inregistate pentru acest model.
Luni, 22 Iunie 2009 | Industrie

Mercedes a oprit productia lui CLK Cabrio

Productia lui Mercedes-Benz CLK Cabrio a fost oprita, iar odata cu aceasta a venit si declararea insolventei din partea carosierului Karmann. CLK Cabrio era ultimul model pe care il mai produceau germanii de la Karmann.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru