Primul Tata Nano a fost livrat astazi in India

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.07.2009
Tata a inceput livrarile modelului Nano, prima unitate fiind livrata astazi in India. Primul proprietar al unui Tata Nano a fost ales prin tragere la sorti.

Tata Motors a facut astazi livrarea istorica a celei mai ieftine masini din lume. Producatorul indian de automobile a terminat constructia primului lot de 50 de unitati Nano, ale caror livrari au inceput astazi. Clientii norocosi care si-au primit astazi masina au fost alesi in urma unei trageri la sorti, care a stabilit cine va avea prima unitate Tata Nano.

Tragerea la sorti a fost, totodata, si metoda prin care au fost alesi primii 100.000 clienti ai modelului Tata Nano care isi vor primi masina, deoarece marca indiana primise peste 200.000 comenzi pentru prima transa de 100.000 unitati. Livrarile Tata Nano se vor intensifica pe masura ce fabrica acestui model va ajunge la capacitate maxima, iar urmatoarea fabrica din Gujarat va fi terminata.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • Andrei
    Si cate se asambleaza pe zi, nu de alta dar sigur nu este o masina complicata de asamblat. Practic... la cat costa, scrie cosciug in miscare pe ea dar asta este problema indienilor, nu a mea. Oricum ma asteptam sa asambleze macar 1000 de masini pe zi, pentru ca este poate cea mai simpla masina de asamblat dupa masinile Lego, sau... Dacia 500... Lastunul parca :)
    1 1
  • ???
    "masina" asta nu are nici macar oglinzi laterale? am inteles ca e saracie mare da chiar in halu' asta?
    1 1
  • ???
    la ce-ti trebuie oghlinzi laterale? :D
    1 1
  • AndreiRN
    tATA
    Frumoasa jucaria.
    Frumoasa ideea.
    Or sa aiba succes international.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru