Audi va incepe productia noului A1 in octombrie

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 20.07.2009
Noul Audi A1 va fi produs intr-o serie mica incepand cu luna octombrie. Modelul va fi fabricat la uzina Audi din Belgia.

Productia de serie mica a noului Audi A1 va debuta in luna octombrie a acestui an la fabrica Audi din Bruxelles. Initial, Audi va produce doar versiunea cu trei usi a modelului A1, urmand sa produca ulterior si o versiune cu cinci usi. Noul Audi A1 va fi disponibil in showroom-uirle din Europa la inceputul anului 2010. Gama de motorizari va include unitati cu patru cilindri care beneficiaza de tehnologia injectiei directe si provin din grupul VAG.

Desi data de productie a noului model Audi a fost dezvaluita, aspectul final al versiunii de productie este inca necunoscut. Modelul Audi A1 a fost prefigurat de conceptul Metroproject Quattro, prezentat in 2007 si apoi de catre conceptul A1 Sportback, prezentat in 2008. Cel mai probabil, versiunea de productie a lui A1 va prelua aproape toate trasaturile prezentate pe cele doua concepte, cu exceptia unor elemente cum ar fi geamurile de la usi fara rama si barele de protectie cu un design agresiv.

Via | LeSoir

Comentarii (2)

  • LED-uri
    Sper sa mai renunte la LED-uri, pe concept sunt aberant de multe. Pe noul A4 strica nota eleganta a masinii.
    2 2
  • Etienne
    A1 reusit
    Presimt un succes pentru Audi-ul cel mai mic. Arata chiar bine , nu doar un A3 mai mic , e chiar un model de sine statator, chiar daca iti dai seama ca e un Audi din orice unghi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru