Caterham isi va mari productia cu 10%

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.07.2009
Caterham va mari productia cu 10% in decursul acestui an pentru a putea face fata cererii neasteptate inregistrate in intreaga lume.

Producatorul britanic de supercar-uri Caterham a luat decizia de a mari productia pe acest an cu zece procente. Astfel, britanicii vor produce aproape 420 de unitati pentru a putea face fata cererii inregistrate in ultima perioada. Cresterea productiei la fabrica Caterham implica angajarea de personal aditional, care va fi angajat temporar.

Vanzarile Caterham au crescut atat pe piata din Marea Britanie, cat si pe piata din Europa, cresterile fiind inregistrate in Italia, Franta si Germania. Japonezii au devenit si ei mari amatori de Caterham, producatorul britanic anuntand o crestere si in Tara Soarelui Rasare. Lista de asteptare pentru un Caterham s-a prelungit pana in luna octombrie, element remarcabil in conditiile actuale ale pietei auto.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru