Dacia a produs 250.000 unitati Logan MCV

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.09.2009
Fabrica Dacia din Mioveni sarbatoreste astazi productia a 250.000 unitati Logan MCV. Modelul aniversar este destinat pietei din Franta si este echipat cu un motor dCi de 1.5 litri.

Dacia aniverseaza productia a 250.000 unitati Logan MCV. Modelul a trecut de acest hotar de productie la nici trei ani de la lansarea sa oficiala. Dupa cum stiti, Logan MCV este cel de-al doilea model din gama Logan si a primit o restilizare in octombrie 2008. Pe piata din Romania, modelul Dacia Logan MCV este oferit in patru versiuni de echipare si este disponibil in doua configuratii – cu cinci si cu sapte locuri.

Succesul modelului Dacia Logan MCV este de necontestat, acesta fiind la acelasi nivel cu cel al celorlalte modele construite pe platforma lui Logan. Peste 82% din vehiculele Logan MCV produse pana in prezent de catre fabrica Dacia din Mioveni au fost exportate. Modelul Logan MCV este exportat pe 60 de piete de pe patru continente.

Modelul aniversar a fost inscriptionat cu colant special si va fi trimis in Franta, pentru a onora o comanda. Exemplarul din imagini are un motor dCi de 1.5 litri si este vopsit in alb. Dupa cum stiti, toate modelele Dacia sunt fabricate exclusiv in baza comenzilor, producatorul roman evitand astfel crearea unui stoc permanent de modele nevandute.

Via | Dacia

Comentarii (2)

  • client Dacia
    Bravo Dacia! O echipa de profesionisti ! :) Pentru mine este important ca MCV are 7 locuri REALE .
    11 2
  • Bravo Dacia asteptam inca o stire din partea Automarket cand or sa atinga numarul 250.100
    5 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru