Maserati

Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Maserati amână prezentarea strategiei “New Era” pentru septembrie: italienii ar putea amâna și lansarea noului supercar MC20

Strategia “New Era” a celor de la Maserati, ce trebuia prezentată în luna mai, a fost amânată pentru septembrie, evenimentul urmând să aibă loc la Modena. Lansarea noului supercar MC20 în mai este incertă, astfel că ar putea fi amânată pentru o dată ulterioară.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Maserati a început testele cu prototipul MC20: noul model va fi lansat până la sfârșitul lunii mai

Maserati a anunțat startul etapei de testare a prototipului MC20 pe străzile din Italia. Noul model va fi lansat la Modena, până la sfârșitul lunii mai.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

MC20 este numele viitorului model Maserati: lansarea va avea loc până la sfârșitul lunii mai

Maserati a anunțat oficial că viitorul său model va purta numele “MC20”, prescurtarea de la Maserati Corse 2020. Noul model va fi lansat la Modena, până la sfârșitul lunii mai.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul hibrid din istoria Maserati: Ghibli Hybrid ar putea fi prezentat oficial în 21 aprilie

Versiunea plug-in hybrid a lui Maserati Ghibli va fi prezentată în data de 21 aprilie, la Beijing, potrivit unor surse din cadrul companiei. În 2019, constructorul anunțase că Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din istoria sa.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Video

Teaser video de la Maserati: italienii au publicat "sunetul viitoarelor modele electrice"

Maserati a publicat un teaser video cu "sunetul viitoarelor modele electrice". Sistemul electric de propulsie a fost dezvoltat 100% de inginerii din Modena și va fi testat în perioada următoare.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Modele noi

Maserati lansează ediția specială Royale pentru Quattroporte, Levante și Ghibli: producție de doar 100 de exemplare

Maserati a lansat ediția specială Royale pentru modelele Quattroporte, Levante și Ghibli. Producția va fi limitată la 100 de exemplare, iar clienții vor putea alege între două nuanțe pentru caroserie: Blu Royale și Verde Royale.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Modele noi

Maserati dezvăluie imagini “sub camuflaj” cu viitorul său model: lansarea este programată în mai 2020

Maserati a publicat primele imagini “sub camuflaj” cu prototipul viitorului său model, pe care îl va lansa în luna mai a anului viitor. Italienii anunță că motorul noului model este “100% Maserati”.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser pentru un nou model Maserati: lansarea va avea loc în mai 2020

Maserati a publicat un teaser ce anunță lansarea unui nou model în luna mai a anului viitor. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a lui Alfieri, concept prezentat în 2014.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | General

Maserati a încheiat producția actualului GranTurismo: ultimul exemplar se numește Zeda și are o caroserie vopsită în trei nuanțe

Maserati a anunțat finalul producției pentru actualul GranTurismo. O nouă generație va fi lansată în scurt timp, iar producătorul italian menționează că aceasta va primi și versiuni complet electrice.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Modele noi

Planurile Maserati privind electrificarea: două modele noi, printre care un SUV, iar Ghibli va primi versiune hibridă în 2020

Maserati pregătește lansarea a două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Ambele vor fi produse în Italia și vor avea versiuni hibride și electrice. În plus, în 2020, Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din gama constructorului de la Modena.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Industrie

Sărbătoare la Maserati: producția modelului Ghibli a ajuns la 100.000 de exemplare

Maserati Ghibli a atins o producție totală de 100.000 de unități în cadrul uzinei italiene din Grugliasco. Exemplarul cu numărul 100.000 este un Ghibli S Q4 în echiparea GranSport și va ajunge în posesia unui client din Italia.
Marti, 06 August 2019 | Industrie

Maserati are vânzări “dezamăgitoare” în 2019, dar speră la profit din 2020: 10 modele noi sau revizuite vor fi lansate în următorii 4 ani

Maserati a înregistrat pierderi de 119 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, producția fiind redusă ca urmare a vânzărilor “dezamăgitoare”. Italienii speră totuși să treacă pe profit de anul viitor. În următorii 4 ani, Maserati pregătește 10 modele noi sau revizuite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 August 2019 | General

Planurile Maserati pentru următorii ani: italienii lansează o sportivă nouă în 2020 și un frate mai mic pentru SUV-ul Levante în 2021

Planurile Masrati includ lansarea unui model sport către finalul anului viitor. Conform surselor, acesta va avea la bază conceptul Alfieri expus în 2014. În 2021, italienii vor veni pe piață cu un SUV nou mai mic decât Levante.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini autonome

Premieră pentru grupul Fiat-Chrysler: Maserati va folosi tehnologie BMW pentru conducere autonomă

Maserati va fi primul brand al grupului Fiat Chrysler Automobiles care va folosi tehnologia pentru conducere autonomă dezvoltată de BMW, după cum a anunțat președintele FCA, John Elkann.
Marti, 12 Februarie 2019 | Modele noi

Maserati confirmă lansarea unui nou model, cu producție ce va începe anul viitor: italienii pregătesc, cel mai probabil, versiunea de serie Alfieri

Maserati a confirmat că va lansa în curând un nou model, iar producția va începe din 2020. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a conceptului Alfieri și va avea un sistem de propulsie hibrid.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Modele noi

Maserati Levante Vulcano: SUV-ul italian a primit o ediție limitată cu 150 de exemplare pentru Europa și Asia

Maserati a prezentat o nouă ediție specială pentru SUV-ul Levante. Cu o producție limitată la doar 150 de exemplare, versiunea Levante Vulcano va fi vândută pe piețele din Europa și Asia, alături de motorizările pe benzină de 350 și 430 de cai putere.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler, despre declinul Maserati: “Au fost făcute unele greșeli, brandul a fost poziționat greșit, dar trebuie să redresăm vânzările”

Maserati are vânzări și profit în scădere, iar șeful grupului Fiat-Chrysler vrea să redreseze situația. Mike Manley susține că Maserati a fost “poziționat greșit ca un brand de volum”, iar asta a fost doar una dintre greșelile în gestionarea constructorului italian.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | Industrie

Un acționar Fiat-Chrysler are propuneri radicale: Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA, iar Alfa Romeo și Maserati să se desprindă de grup

Un acționar Fiat-Chrysler propune ca marca Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alfa Romeo și Maserati să fie desprinse de grup, iar mărcile americane să fuzioneze cu un alt constructor precum General Motors.
Marti, 25 Septembrie 2018 | Modele noi

Maserati prezintă ediția specială Ghibli Ribelle: producție limitată la 200 de exemplare, iar vânzările încep în octombrie

Maserati a dezvăluit modelul Ghibli Ribelle, o versiune specială ce va fi produsă în doar 200 de exemplare. Vânzările sunt programate să înceapă în luna octombrie.
Duminica, 12 August 2018 | Economic

Maserati, după prăbușirea vânzărilor din ultimele 3 luni: “Avem încredere că ne vom reveni. China este principala problemă”

Maserati a avut vânzări dezamăgitoare în al doilea trimestru din 2018, însă noul CEO Fiat-Chrysler, Mike Manley, este încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți, iar vânzările și profitul vor ajunge la un nivel satisfăcător.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru