Maserati

Joi, 12 Iulie 2018 | Modele noi

Maserati Levante GTS: SUV-ul primește o versiune de performanță de 550 de cai putere

Maserati Levante GTS este o versiune de performanță a SUV-ului care mizează pe un motor V8 de 3.8 litri care generează 550 de cai putere și un cuplu de 730 Nm.
Sambata, 02 Iunie 2018 | Modele noi

Schimbare de strategie la Maserati: italienii vor lansa un model Alfieri 100% electric, încă un SUV și vor renunța complet la diesel până în 2022

Maserati a anunțat că va lansa două modele noi până în 2022, va renunța complet la motorizările diesel și se va concentra pe propulsiile hibride. În gama italienilor vom vedea un nou model Alfieri, după conceptul din 2014 cu același nume, și încă un SUV pe lângă Levante.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Industrie

Fiat nu va participa la Salonul Auto de la Paris: Ferrari și Maserati, singurele branduri ale alianței Fiat-Chrysler care vor fi prezente

Fiat, Alfa Romeo, Jeep și Abarth au anunțat că vor absenta de la ediția din toamnă a Salonului Auto de la Paris, astfel că Ferrari și Maserati vor fi singurele branduri ale Alianței Fiat-Chrysler care vor avea standuri.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Fiat pregătește restructurări majore în gama de modele: italienii ar putea elimina Punto și Tipo pentru a se concentra pe brandul Jeep

Fiat va elimina Punto și Tipo din gama de modele, iar uzinele din Italia vor produce doar modele premium pentru Maserati și Jeep, ca parte a unei strategii de restructurare care va fi anunțată în 1 iunie, potrivit unor surse neoficiale.
Joi, 29 Martie 2018 | Modele noi

Maserati Levante Trofeo: ediție limitată cu motor Ferrari V8 biturbo de 3.8 litri, 600 CP și 730 Nm

Maserati a venit la Salonul Auto de la New York cu Levante Trofeo, o ediție limitată a SUV-ului său. Această versiune specială reprezintă una dintre cele mai puternice mașini create vreodată de Maserati, fiind dotată cu un motor Ferrari V8 biturbo de 3.8 litri ce dezvoltă 600 CP și 730 Nm.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Maserati prezintă modelele Ghibli, Quattroporte și Levante în varianta Nerissimo Edition: serie limitată ce emană eleganță și sportivitate

Maserati a venit la Salonul Auto de la Geneva cu modelele Ghibli, Quattroporte și Levante, dar nu oricum, ci în seria limitată Nerissimo Edition, o ediție specială care inspiră eleganță și sportivitate.
Luni, 12 Februarie 2018 | Modele noi

Maserati pregătește un Levante GTS cu motor V8 de 530 de cai putere: lansarea este programată în acest an

Maserati testează în prezent o versiune Levante GTS a SUV-ului, care va fi echipată cu un motor biturbo V8 de 3.8 litri și 530 de cai putere și care va fi lansată în cursul acestui an.
Marti, 06 Februarie 2018 | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Marti, 06 Februarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo și Maserati au un nou șef: americanul Tim Kuniskis a mai fost în poziții de conducere la Dodge, Chrysler și Fiat

Grupul Fiat-Chrysler l-a numit pe Tim Kuniskis drept noul șef al producătorilor Alfa Romeo și Maserati, acesta ocupând în trecut poziții de conducere la alte branduri din grup, precum Dodge, Chrysler și Fiat.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Industrie

Vânzările scăzute au generat regândirea strategiei: Maserati amână lansarea noilor modele și întrerupe producția până în 15 ianuarie

Maserati a început să întrerupă producția la 3 uzine până spre jumătatea lunii ianuarie ca urmare a vânzărilor în scădere și ar putea amâna lansarea celor 3 modele planificate pentru 2018.
Joi, 07 Decembrie 2017 | F1 TOP

Tripleta lui Marchionne: Maserati ar putea reveni în Formula 1 prin preluarea numelui echipei Haas

Maserati ar putea reveni în Formula 1 prin utilizarea numelui pentru echipa Haas ca parte a unui contract de sponsorizare de 20 de milioane de euro pe an.
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Modele noi

Frate mai mic pentru Levante: Maserati vrea să lanseze încă un SUV până în 2020

Maserati pregătește lansarea unui al doilea SUV al companiei, un frate mai mic pentru Levante, până în 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Octombrie 2017 | Industrie

Italienii reduc producția a 5 modele din cauza vânzărilor slabe: Fiat 500X și Alfa Romeo Stelvio și Giulia, pe lista neagră

Alianța Fiat-Chrysler a redus producția la 5 modele produse în Italia ca urmare a vânzărilor slabe din Europa și China. Modelele afectate sunt Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Giulia, Fiat 500X, Jeep Renegade și Maserati Levante.
Luni, 18 Septembrie 2017 | Modele noi

Împrumut de la Ferrari: Maserati Levante GTS va primi anul viitor un motor V8 de 530 de cai putere

Maserati Levante va fi disponibil anul viitor într-o variantă GTS, care va fi propulsată de un V8 de 530 de cai putere împrumutat de la Ferrari.
Luni, 04 Septembrie 2017 | Industrie

Fiat-Chrysler exclude separarea de Maserati și Alfa Romeo: "Cele două branduri sunt imature și nu fac bani"

Sergio Marchionne a exclus separarea Maserati și Alfa Romeo de Grupul Fiat-Chrysler până când cele două branduri nu vor deveni profitabile.
Miercuri, 30 August 2017 | Modele noi

Faceliftul lui Maserati Ghibli are două fețe: GranLusso și Gransport

Faceliftul operat de Maserati pe modelul Ghibli vine cu două niveluri de echipare: GranLusso și Gransport. Acestea presupun fie o abordare luxoasă, fie una sportivă.
Joi, 24 August 2017 | Industrie

Mărcile Maserati și Alfa Romeo s-ar putea desprinde de Grupul Fiat-Chrysler

Fiat-Chrysler analizează varianta de separare a mărcilor Maserati și Alfa Romeo, dar și a companiilor subsidiare producătoare de componente, după modelul Ferrari.
Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Maserati Ghibli GranLusso: sedanul de lux primește un facelift cu elemente premium suplimentare

Maserati Ghibli a primit un facelift, dar și o nouă particulă în nume ca urmare a introducerii unor elemente premium suplimentare. Faceți cunoștință cu Maserati Ghibli GranLusso.
Luni, 14 August 2017 | Industrie

Lista de cumpărături se îngroașă: după succesul cu Volvo, chinezii au pus ochii pe grupul Fiat-Chrysler

Constructorii chinezi au primt ordin de la guvern să se extindă în afara Asiei. Primul pas major: achiziția Fiat-Chrysler Automobiles (FCA), companie curtată de cel puțin patru constructori din China.
Vineri, 28 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Italienii trec pe eco: începând cu 2019, toate modelele Maserati vor avea sisteme de propulsie electrificate

Sergio Marchionne, CEO-ul FCA, a anunțat că din 2019 toate noile modelele Maserati vor avea sisteme de propulsie electrificate. GranTurismo ar urma să fie primul care trece în noua eră.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru