Maserati

Marti, 25 Iulie 2017 | Modele noi

Italienii și deadline-urile: lansarea noii generații Maserati GranTurismo a fost amânată pentru anul 2019

Deși trebuia să apară la finalul anului 2018, noul Maserati GranTurismo a fost amânat. Italienii susțin că au nevoie de mai mult timp pentru a dezvolta o platformă nouă.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Modele noi

Maserati GranTurismo facelift: coupe-ul sportiv primește schimbări minore de design și un ecran touch de 8.4 inch

Maserati GranTurismo facelift introduce o grilă nouă și câteva îmbunătățiri la interior, printre care se numără și un ecran touch cu diagonala de 8.4 inch.
Marti, 30 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Maserati Levante va avea versiune plug-in hybrid: "Mașina se va conduce la fel ca orice alt Maserati"

Maserati Levante va primi o versiune plug-in hybrid cu tehnologie împrumutată de la Chrysler Pacifica, iar aceasta ar putea fi utilizată ulterior și pe Ghibli și Quattroporte.
Joi, 02 Februarie 2017 | General

Platforma utilizată de Alfa Romeo Stelvio va fi împrumutată şi pentru Maserati, Jeep şi Dodge

Platforma Giorgio dezvoltată de Alfa Romeo pentru modelele Giulia şi Stelvio va fi împrumutată şi mărcilor Maserati, Jeep şi Dodge din cadrul Alianţei Fiat-Chrysler.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | General

Și Lionel Messi are o pasiune pentru supercaruri exotice: starul Barcelonei își vinde Maserati-ul

Una dintre vechile mașini ale lui Lionel Messi este scoasă la vânzare. Este vorba despre un Maserati GranTurismo MC Stradale, etichetat la 120.000 de euro.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Modele noi

După numeroase amânări, Maserati Alfieri va veni în forţă: sportiva va avea o versiune electrică în 2020

Maserati Alfieri va fi lansat în producţie de serie în 2019 cu un motor biturbo V6, iar un an mai târziu va primi o versiune integral electrică.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Italienii și al lor ”dolce far niente” amână cu doi ani lansarea lui Maserati Alfieri

Maserati va fi nevoit să amâne lansarea unuia dintre cele mai așteptate modele ale sale. Alfieri, coupe-ul expus în 2014, ar urma să ajungă pe piață tocmai în 2020.
Marti, 11 Octombrie 2016 | Modele noi

Maserati va lansa un coupe electric în 2020: "Vom fi ultimii, dar nu vom copia Tesla. Calitatea lor este la nivelul anilor '70"

Maserati a confirmat că va lansa primul său model electric abia în 2020, însă constructorul italian susţine că va fi diferit şi nu va copia Tesla, întrucât "calitatea modelelor americane este la nivelul anilor '70."
Marti, 21 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Experimentul Fiat pe baza succesului Tesla: italienii ar putea lansa un model electric de oraş în Europa

Grupul Fiat Chrysler este interesant să lanseze un model de oraş cu propulsie electrică pe baza reţetei de succes Tesla, în timp ce marca Maserati ar putea primi un coupe sportiv electric.
Luni, 13 Iunie 2016 | Modele noi

Restart pentru luxul italian: Maserati Quattroporte primește un facelift, condimentat cu mai multă tehnologie

Maserati a dezvăluit un facelift pentru actualul Quattroporte. Limuzina italiană a fost aliniată curentului tehnologic actual și a primit un design nou.
Luni, 30 Mai 2016 | Industrie

SUV-ul premium sportiv italian are mare priză la public: Maserati dublează producţia lui Levante

Maserati dublează producţia primului său SUV premium sportiv, întrucât cererea pentru Levante a depăşit toate aşteptările.
Marti, 05 Aprilie 2016 | O lume nebuna

Pur și simplu dureros: un Ferrari și 10 Maserati-uri, chinuite pe 2000 de kilometri de drumuri forestiere în Himalaya

Un miliardar chinez și 10 angajați ai săi au decis să parcurgă cei 2000 de kilometri care leagă provinciile Sichuan și Tibet cu 11 mașini de lux, printre care un Ferrari F12. Problema e că "șoseaua" este de fapt un drum forestier, iar 6 mașini au "murit" pe parcursul expediției.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Martie 2016 | Masini autonome

Maserati se alătură curentului autonom: Levante, Ghibli şi Quattroporte vor primi funcţie de pilot automat pe autostradă

Maserati a dezvăluit că SUV-ul Levante, dar şi modelele Ghibli şi Quattroporte, vor primi în următorii doi ani funcţie de pilot automat pe autostradă.
Vineri, 11 Martie 2016 | Economic

Socotelile se strică pentru Maserati: Ținta de vânzări scade la 50.000 de mașini pe an, iar Alfieri este amânat

Maserati privește cu grijă către evoluția vânzărilor sale până la finalul acestui deceniu, chiar dacă abia a lansat SUV-ul Levante, mașina care ar trebui să impulsioneze cifrele Tridentului.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

50% din totalul vânzărilor Maserati vor fi reprezentate de SUV-ul Levante. Modelul italian sosește în România în iunie 2016

Luat cu asalt de către mulțimea de jurnaliști prezenți la Geneva, standul Maserati a fost unul din punctele fierbinți ale acestui salon auto. Responsabila fost noul model Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene, model ce va deveni rapid bestseller-ul mărcii, spun oficialii italieni.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux

Maserati a adus la Salonul Auto de la Geneva modelul Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene. Este modelul în care Maserati își pune speranțe mari, acesta urmând să devină best-sellerul brand-ului italian.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO, INFO: Noul Maserati Levante atacă direct zona ocupată de Porsche Cayenne

Primăvara anului 2016 aduce pe piață un nou SUV premium sportiv. Semnat de Maserati, noul Levante vine cu motoare V6 diesle și benzină și își propune să îmbunătățească radical vânzările mărcii italiene.
Vineri, 19 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Italienii ne fac poftă de SUV-uri: primul teaser al noului Maserati Levante, rivalul lui Porsche Cayenne

Maserati a publicat o primă imagine teaser a noului Levante, primul SUV din istoria companiei. Modelul este așteptat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la începutul lui martie.
Marti, 09 Februarie 2016 | Feature

Cina cea de taină: de vorbă cu șeful Maserati despre SUV-ul Levante și vânătoarea de rivali germani

Automarket a luat cina cu Giulio Pastore, șeful Maserati, la poalele masivului Mont Blanc. Am aflat cum arată un curs de pilotaj în viziunea italienilor și cum își propune Levante să-l bată pe Porsche Cayenne.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Forţaţi să se adapteze: Maserati va lansa versiuni hibride pentru toate modelele, chiar dacă maşinile electrice "nu au sens"

Maserati va lansa versiuni hibride pentru aproape toate modele sale din gamă pentru a respecta normele de emisii până în 2020. Anunţul vine la trei ani după ce producătorul afirma că "maşinile electrice nu au sens".

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru