SUV

Joi, 07 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește o versiune GTE pentru actualul Touareg: varianta plug-in hybrid dedicată publicului european ar urma să ofere 367 CP

Actualul Volkswagen Touareg va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid GTE. Conform surselor, SUV-ul va miza pe același sistem de propulsie întâlnit în prezent pe versiunea plug-in hybrid din China. Pe piața din Asia, Touareg PHEV oferă 367 CP și o autonomie de 58 de kilometri în regim NEDC.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Modele noi

Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe va debuta în Brazilia în luna iunie

Volkswagen a publicat o serie de imagini prelucrate digital cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi prezentat în scurt timp, debutul comercial pe piața din Brazilia urmând să aibă loc în luna iunie. În Europa, noul Nivus va fi lansat în 2021.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Intern

Audi RS Q8 poate fi comandat și în România: prețul celui mai rapid SUV de serie de la Nurburgring pornește de la aproape 131.500 de euro

Audi RS Q8 este disponibil și pe piața din România. SUV-ul de performanță este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri care dezvoltă 600 de cai putere și 800 Nm. Prețul de pornire pentru cel mai rapid SUV de pe circuitul de la Nurburgring este de 131.365 de euro.
Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Cupra a prezentat SUV-ul de performanță Formentor: ibericii oferă o versiune plug-in hybrid cu 245 CP și o variantă pe benzină cu 310 CP

Cupra a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Formentor. Primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță va fi disponibil atât cu o motorizare pe benzină cu 310 CP, cât și într-o variantă plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Joi, 13 Februarie 2020 | Modele noi

Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru C-HR: SUV-ul va miza pe motorul cu trei cilindri de 1.6 litri

SUV-ul de performanță Toyota GR C-HR ar putea fi lansat în următorii doi ani. Conform surselor apropiate companiei, modelul va fi echipat cu motorul turbo de 1.6 litri cu trei cilindri. Pe Hot Hatch-ul GR Yaris, unitatea dezvoltă 261 de cai putere.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Modele noi

Porsche prezintă Macan GTS facelift: motor V6 cu 380 CP și preț de pornire de peste 80.000 de euro

Porsche a prezentat Macan GTS facelift. SUV-ul producătorului german este echipat cu motorul biturbo V6 de 2.9 litri care oferă 380 CP și 520 Nm. Echipat cu pachetul Sport Chrono, SUV-ul german accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor: modelul va fi prezentat în 2020 și va avea sistem plug-in hybrid de propulsie

Versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor va fi prezentată în 2020. Conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul producătorului spaniol va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQA: SUV-ul electric va avea la bază noua generație GLA și va fi prezentat în 2020

Mercedes-Benz va prezenta noul SUV electric EQA în cursul anului viitor. Nemții spun că vânzările vor demara tot în 2020, iar modelul electric va prelua o parte din trăsăturile noii generații GLA.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima schiță oficială cu Mercedes-Benz GLA: noul SUV compact va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație GLA. SUV-ul compact va fi echipat cu o mulțime de tehnologii moderne, în timp ce spațiul interior va crește considerabil. Prezentarea noului GLA va avea loc în 11 decembrie.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford a prezentat noul SUV electric Mustang Mach-E: versiunea GT propune tracțiune integrală și 465 CP, iar variantele cu roți motrice spate promit o autonomie de până la 600 de kilometri

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Mustang Mach-E. SUV-ul electric al companiei va fi disponibil atât cu roți motrice spate, cât și în variantă cu tracțiune integrală. Cea mai generoasă versiune va oferi o autonomie de până la 600 de kilometri, în timp ce varianta orientată către performanță Mach-E GT va dezvolta 465 de cai putere.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Industrie

Cota de piață a SUV-urilor a crescut la nivel global la aproape 38%: pick-up-urile, singurul segment cu vânzări în creștere

Vânzările globale de SUV-uri au înregistrat o scădere de 3% în prima jumătate a anului, însă cota de piață a acestora a crescut la aproape 38% ca urmare a scăderilor puternice înregistrate de celelalte segmente.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie

Noi detalii despre SUV-ul Aston Martin: DBX va fi lansat în decembrie 2019: primele exemplare vor ajunge la clienți până în iunie 2020

Primul SUV Aston Martin va fi lansat în luna decembrie a acestui an, potrivit informațiilor din presa britanică. Primele exemplare ale modelului DBX vor ajunge la clienți până în luna iunie 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Kamiq: noul SUV Skoda va fi prezentat la Geneva

Skoda a publicat prima imagine cu interiorul lui Kamiq, noul său SUV de oraș ce va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva. Cehii spun că interiorul lui Kamiq este inspirat de conceptul Vision RS și oferă un display generos de 10.25 inchi.
Sambata, 26 Ianuarie 2019 | Modele noi

Hyundai și Kia ar putea lansa SUV-uri de oraș în Europa: modelele ar urma să fie poziționate sub Kona și Stonic

Hyundai și Kia intenționează să lanseze SUV-uri de oraș pe piețele din Europa. Cele două modele ar urma să fie poziționate în gamă sub Hyundai Kona și, respectiv, Kia Stonic.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Șeful Bugatti dezminte zvonurile din presă: “Nu vom construi niciun SUV”

Bugatti a negat zvonurile apărute în presă conform cărora urmează să lanseze un SUV. CEO-ul Stephan Winkelmann spune că un SUV nu ar respecta tradiția și brandul Bugatti.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Concepte

Primul Cadillac electric va fi un SUV: modelul va fi lansat până în 2021

Americanii de la Cadillac au publicat primele imagini cu un concept ce prefigurează primul lor model electric. Numele și celelalte detalii vor fi dezvăluite “mai aproape” de lansarea programată cel târziu în 2021.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Economic

Electricele fac performanță în Olanda: SUV-ul Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model în decembrie 2018

Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model din Olanda în decembrie 2018, reușind să devină primul electric cu o astfel de performanță din țara lalelelor. În urma acestei performanțe, SUV-ul britanicilor a terminat anul pe locul secund în topul electricelor vândute în 2018 în Olanda.
Vineri, 04 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus plănuiește o versiune electrică pentru SUV-ul UX: japonezii au înregistrat denumirea UX300e

Lexus UX ar putea primi în curând o versiune 100% electrică după ce japonezii au înregistrat denumirea UX300e. SUV-ul nipon beneficiază în prezent de o versiune hibridă cu tracțiune integrală.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen spune că T-Cross nu va avea versiune hibridă: “Costurile ar fi la fel de mari ca la dezvoltarea unui model 100% electric”

Volkswagen T-Cross nu va primi o versiune hibridă din cauza costurilor prea mari cu dezvoltarea, potrivit unui reprezentant al producătorului german.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații noi despre SUV-ul de performanță Audi SQ2: motor de 300 CP și 0-100 km/h în doar 4.8 secunde

Audi a publicat o galerie foto completă și informații noi referitoare la SQ2. SUV-ul de performanță este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere 300 CP și 400 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.8 secunde, iar viteza maximă se oprește la 250 km/h.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru