Vehicule electrice

Marti, 14 Septembrie 2010 | Modele noi

Toyota RAV4 se întoarce în versiune electrică la Los Angeles

Primul proiect al parteneriatului Toyota-Tesla va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta va fi un RAV4 electric, care va fi vândut în 2012.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot prezintă noul iOn, primul său vehicul electric

Primul vehicul electric de la Peugeot s-a arătat în versiunea de producţie şi va debuta public la Salonul Auto de la Paris. Peugeot iOn va costa 29.950 de euro în Franţa şi are o autonomie de 150 de kilometri cu o încărcare de 6 ore.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Modele noi

Vehiculele electrice de la Ford vor avea baterii răcite şi încălzite cu lichid

Temperatura acumulatorilor vehiculelor electrice de la Ford va fi controlată cu ajutorul unui lichid pentru menţinerea performanţelor la nivelul maxim indiferent de temperatura ambientală.
Miercuri, 01 Septembrie 2010 | Economic

3.2 milioane de maşini hibride şi electrice se vor vinde între 2010 şi 2015

Un studiu recent arată că 3.2 milioane de maşini hibride şi electrice vor fi vândute la nivel mondial în intervalul 2010-1015. Cea mai mare piaţă de acest tip va deveni China, cu 27% din producţia globală.
Miercuri, 25 August 2010 | Modele noi

Un constructor englez vrea să readucă pe piaţă cea mai mică maşină din lume

Creatorii celei mai mici maşini din lume şi-au deschis din nou porţile şi vor să producă încă 50 de exemplare ale modelului care i-a consacrat, de data aceasta în versiune electrică.
Miercuri, 25 August 2010 | Tehnologie

Japonia: Toyota Prius a primit un difuzor exterior pentru avertizarea pietonilor

Clienţii Toyota din Japonia vor putea echipa noul lor Prius cu un difuzor exterior pentru avertizarea pietonilor contra echivalentului în yeni a 150 de dolari americani.
Marti, 24 August 2010 | Tehnologie

Renault a început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel

Francezii de la Renault au început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel în vederea verificării performanţelor acumulatorilor la temperaturi înalte.
Marti, 10 August 2010 | Mediu

Primele concluzii ale experimentului Mini E

Circa 90% din cei 540 de utilizatori Mini E din întreaga lume s-au declarat mulţumiţi de autonomia oferită de modelul electric de 204 CP.
Luni, 09 August 2010 | General

Şeful Tesla: "Bateriile lui Nissan Leaf sunt primitive"

Şeful Tesla Motors a criticat modul în care sunt răcite bateriile lui Nissan Leaf. Potrivit lui Elon Musk, modelul electric din Japonia va avea probleme în condiţii vitrege de temperatură.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Şeful Audi a confirmat dezvoltarea unui model electric de oraş

Rupert Stadler, şeful mărcii Audi, a confirmat faptul că vor lansa un model electric de oras în următorii 3-5 ani. Modelul nu va fi bazat pe Volkswagen Up!
Luni, 02 August 2010 | Modele noi

Tazzari va crea şi o versiune Roadster a lui Zero

Modelul electric italian Tazzari Zero va primi şi un frate roadster în 2012. Versiunea roadster a lui Zero va beneficia de acelaşi tren de propulsie şi va debuta la un salon auto important din Europa.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Modele noi

Nissan a deschis lista de rezervări pentru Leaf în Europa

Clienţii Nissan din Portugalia, Irlanda şi Marea Britanie vor avea ocazia să se înscrie pe o listă de rezervări pentru precomenzi pentru Leaf. Înscrierea costă 300 de euro şi banii vor fi returnaţi dacă se răzgândeşte clientul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Iulie 2010 | Modele noi

Prototipul lui BMW Megacity va fi prezentat la Olimpiada din 2012

Olimpiada din 2012 din Munchen va marca prezentarea prototipului lui BMW Megacity. BMW a mai prezentat un vehicul electric la Olimpiada din Munchen din 1972, pe care l-a folosit pe post de antemergător al curselor de atletism.
Joi, 22 Iulie 2010 | Mediu

Audi R8 e-tron a câştigat primul raliu destinat maşinilor electrice

Versiunea electrică a lui Audi R8 a câştigat primul raliu destinat vehiculelor electric. Modelul s-a luptat cu încă 23 de pretendenţi la titlul cel mare.
Marti, 22 Iunie 2010 | Modele noi

Mercedes SLS AMG E-cell dezvoltă 533 CP şi 800 Nm

Mercedes-Benz a dezvăluit detaliile tehnice ale versiunii electrice a lui SLS 63 AMG. Pentru moment, nu a fost anunţată data de lansare a acestui model, dar ne aşteptăm la un debut în următorii patru ani.
Luni, 21 Iunie 2010 | Modele noi

Mitsubishi ar putea să reducă preţul automobilelor electrice cu 30% din 2012

Graţie unei noi fabrici de acumulatori Litiu-ion, preţul automobilelor electrice de la Mitsubishi, Peugeot şi Citroen ar putea fi redus cu 30% începând cu 2012.
Joi, 17 Iunie 2010 | Mediu

Vehiculele electrice nu vor fi viabile pentru folosinţa zilnică nici peste 10 ani

Cercetătorii britanici s-au pronunţat în defavoarea susţinerii guvernamentale a achiziţiilor de vehicule electrice, deoarece acestea nu sunt viabile pentru trasportul zilnic.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Mediu

STUDIU: 5 milioane de staţii de încărcare pentru maşinile electrice până în 2015

Cinci milioane de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice şi hibride vor fi montate în întreaga lume până în 2015.
Joi, 27 Mai 2010 | Mediu

Honda: "Maşinile electrice nu sunt viabile"

Oficialii Honda şi-au declarat scepticismul pentru viabilitatea vehiculeleor electrice cu tehnologia actuală a acumulatorilor.
Vineri, 21 Mai 2010 | Modele noi

Toyota şi Tesla au anunţat un parteneriat pentru dezvoltarea vehiculelor electrice

Toyota şi Tesla vor colabora pentru producţia şi dezvoltarea de vehicule electrice. Astfel, Tesla va aduce pe piaţă Model S în 2012, iar Toyota îşi va îndeplini planul de a lansa un vehicul electric de serie pe piata până în acelaşi an.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Lotus, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru