Tazzari va crea şi o versiune Roadster a lui Zero

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.08.2010
Modelul electric italian Tazzari Zero va primi şi un frate roadster în 2012. Versiunea roadster a lui Zero va beneficia de acelaşi tren de propulsie şi va debuta la un salon auto important din Europa.

Italienii de la Tazzari au anunţat că vor dezvolta şi o versiune Roadster a modelului electric Zero. Noul model va debuta în primăvara anului 2012 şi va păstra caracteristicile lui Zero. Actualul Tazzari Zero este echipat cu o baterie litiu-ion care îi oferă o autonomie de 140 de kilometri şi motorul său electric îl ajută să atingă o viteză maximă de 100 km/h. Încarcarea este realizată fie în 9 ore de la o priză standard, fie în 5 ore şi 50 de minute la 80% din capacitate folosind un încărcător special. Actualul Tazzari Zero este oferit în 12 nuanţe de caroserie şi este disponibil în Europa şi în Caraibe.

Cei de la Tazzari au anunţat că modelul Zero va primi echipamente noi în standard în următoarea perioadă. Astfel, Zero va avea un modul de control cu touchscreen şi chiar lumini de poziţie de zi cu LED-uri. Italienii lucrează şi la o suspensie ajustabilă care ar îmbunătăţi semnificativ nivelul de confort oferit de Tazzari Zero. Pentru moment, aceştia nu au anunţat modificări la trenul de propulsie.

Abia la finele anului 2010 vor fi prezentate informaţii noi despre urmaşul lui Zero.

Cel mai probabil, versiunea cabrio a acestui model va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din 2012 sau la un alt salon auto important din Europa.

Via | Challenges.fr

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru