CONCURS: RCA pe un an pentru povesti din trafic

Automarket si prietenii nostri de la RCA ieftin iti ofera ocazia de a castiga o asigurare RCA pe un an. Tot ce sa faci este sa scrii o insemnare in care sa ne povestesti o intamplare pe care ai trait-o la volan. Vor fi patru premii (cate un RCA pe un an pe saptamana) si patru subiecte diferite pe care le veti aborda.

Reguli saptamana 1 (25 martie – 31 martie)

1. Scrii pe blogul tau sau in comentariile de la aceasta postare o insemnare in care sa ne povestesti o intamplare amuzanta/fun/interesanta/aiurea/neobisnuita/etc in care ai fost implicat la volan si in urma careia ai avut nevoie de formularul de constat amiabil.

2. La sfarsitul insemnarii adaugi textul: “Aceasta insemnare participa in concursul organizat de Automarket.ro (n.m. cu link spre acest post) si RCA-ieftin.ro (n.m. cu link spre site)“. Evident, daca scrii in comentariile de mai jos nu mai e nevoie de acest text.

3. Toate textele scrisepe blog vor fi primite prin trackback, deci ai grija sa ai activata optiunea. Eventual verifica daca postul tau exista in comentariile de aici si, daca nu, adauga-l tu printr-un comentariu normal.

4. Eu iau textele si le analizez. Nu exista o regula anume pentru a castiga. Sa spunem doar ca favorite sunt cele mai interesante si mai amuzante intamplari descrise de voi.

5. Anunt castigatorul pe site si stabilim impreuna cum intra in posesia premiului.

Atentie: se considera intrate in concurs in prima saptamana doar textele primite prin trackback sau comentarii pana in 31 martie la 23:59.

Bafta! Bagati literatura, c-avem nevoie.

26 comentarii la “CONCURS: RCA pe un an pentru povesti din trafic”

  1. Vali spune

    Din pacate pentru mine, n-am mai primit nici o amenda din feb. 2004.

    Cu soferi ca mine, ar falimenta soc. de asigurare, service auto, politia,adm. financiara :)

  2. ciocoiu ovidiu spune

    Pe http://bigup.tk e povestea mea :)

  3. george spune

    @ Vali

    Service-urile, politia si administratia financiara poate ca or da faliment daca ar fi toti soferii ca tine.

    Asiguratorii insa se vor umple de bani (cu conditia sa-ti si faci asigurari) pentru ca doar vor incasa si nu vor despagubi. Idealul oricarei societati de asigurare…Ma refer la societatile de asigurari serioase, ca la cele din Rumanica, pe despagubiri se umplu baietii destepti de bani…Unii directori de daune si unii constatatori castiga mai mult decat pestii curvelor de lux…

  4. Danut Clejanu spune

    Am parte de niste concedii in ultima vreme. Ultima oara mi-am ciocnit masina de un baietas de bani gata cu un 4×4, undeva in camp; ce sa facem – sa asteptam politia, ca sa constante ce-o fi de constatat. Politia nu mai venea si noi asteptam acolo in camp. Bineinteles un camp plin de gunoaie. Era ora cafelei, deci trebuia bauta in orice conditii, nu? The show must go on. Asa ca ne-am facut un foc din vreascuri gasite prin toate gunoaiele, am pus o cutie de bere careia i-am taiat capacul, am fiert cafeaua in cutia de bere cu apa minerala, pt ca de-asta aveam, fara zahar si am baut cafeaua intr-un decor mirific – la mama naibii in camp, nu era tipenie de om, masini nici atat nu treceau, pasarelele cantau, mustele bazaiau … Gunoiul de pe camp. Dar cu toate astea a fost cea mai buna si aromata cafea pe care am baut-o in viata mea. Ce bun ar fi fost formularul de constatare amiabila.

  5. Robert spune

    Aceasta nu e patania mea, ci a unei bune prieten. Fata avea 20 de ani pe atunci, dar e foarte micuta si mai plinuta… nu ii dai cu siguranta 20 de ani… In aceasta vara, iasa cu masina tatalui ei la cumparaturi in Metro – Baia Mare. Cand termina, se urca in masina si inainte de a iesi din parcarea Metro, este oprita de un echipaj de politie, care opreste in fata masinii ei. Coboara agentul si se uita mirat la ea: “domnisoara, dumneavoastra aveti 16 ani ?” (masina este un Mercedes ML 270 cu cutie manuala). Fata ii inmaneaza permisul si actele, politistul isi cere scuze de deranj, ii da actele si isi ii ureaza o zi frumoasa. In acel moment fata (de emotii banuiesc) scapa ambreiajul, masina ramanand in viteza….. si ghiciti unde a parcat un jeep de 2 tone ? in fundul masinii de politie :) )

  6. Boer spune

    “Prin ‘99 lucram la o firma renumita, sofer pe un camion nou, transportam textile, lucram la extern.
    La iesirea din Pitesti, spre Rm. Valcea, era la “ocazie” un politist, dar cu grad superior (capitan sau maior, asa ceva). Opresc camionul, se urca omu’ si plec. Vroia sa mearga la Valcea, iar eu eram cel mai potrivit!. Dupa Pitesti imediat, urmeaza o portiune de vreo 20-30 de km numai de localitati si stim cu totii restrictia, 40 km / h in localitate pentru camioane. Eu..fix cu 40 “goneam”..Discut cu omul, una alta.. La un moment dat, ma intreaba daca am ceva probleme cu camionul..?. Ii zic ca nu, ca este nou. Mai trece un timp, cateva minutele si..iar ma intreaba: “dar poate sunt filtrele infundate..?”..Zic, nu, mi-ar fi aratat la bord, plus ca se tureaza cum trebuie motorul..Mai sta ce sta, dupa care iar: “dar aveti ceva marfa perisabila sau substante periculoase, sensibile asa?”…zic nu, car textile de la Bucuresti, in Germania. Omul fierbea in el si..stiam parca ce va urma si de ce ma intreaba el. Nu mai zic ca eram depasit de toate camioanele, nu doar de autoturisme. Minutele trec, omul ma intreaba daca sunt obosit, si ca de aia merg asa incet? …astea era de fapt intrebarea care il rodea, de ce merg eu incet.
    Pai zic..merg incet ca..deh, e localitate si acolo musai sa merg cu 40 pe ora, nu?..daca e vreun radar si ma opreste politia?..imi venea sa mor de ras, desi eram serios! La care omul, disperat, ia cascheta si da cu ea de bord, nu ii venea sa creada. Pai mergi domne’ tare, ca de aia sunt aicicu tine in cabina si daca te opreste cineva, rezolv eu!”- la care chiar nu ma mai pot abtine si printre hohote de ras, ii spun “vedeti, dar daca nu erati aici, cu mine, vedeti cum e cand mergi mai repede si te opresc echipajele pentru depasirea vitezei regulamentare??” La care omul,rade de numa’ inclina din cap si zice..”asa e, dar macar acum ca sunt eu aici, poti sa ii dai!”- credeti-ma din 90-100 km/h (ca nu aveam limitator) nu am scos-o!!:)))
    ———–

  7. bradonel spune

    Intr-o dimineata, pe ruta obisnuita in drum spre serviciu, imi vedeam de mersul meu linistit si atent. Pe “frumoasa centura” a Bucurestiului, pe primul pod peste cale ferata, intre A2 si Cernica, era o tanti cu o Supernova care din 50 kmh nu o scotea. Si se facuse o coada in spatele ei…Eu eram a doua masina in spatele ei, intre mine si ea un vecin cu un Matiz. La coborarea de pe pod, nu am mai putut sta doar cu 50 la ora, ma asigur, dau semnal stanga, pisc acceleratia si ii depasesc pe amandoi. Cand tocmai ma bucuram si eu de drum liber, ce credeti ca vad in zare venind catre axul drumului? Nenea politistul…din timp am inceput sa pun semnal dreapta, am inceput franarea iar cand am ajuns aproape de el si mi-a facut semn sa opresc, deja iesisem pe acostament si eram aproape oprit.
    - Buna dimineata! imi spuse . Actele la control.
    Scot portofelul, ii dau carnetul, talonul si buletinul. Se uita la carnet si apoi la mine:
    - Stiti de ce v-am oprit?
    - Da, zic eu, am depasit pe pod, pe linie continua, sub incidenta indicatorului ” Depasirea interzisa”…
    - …si eu va retin carnetul 30 de zile.
    - Ok, zic, am facut-o, o patesc!
    In acest moment pleaca pe partea cealalta a drumului unde avea masina de radar oprita, iar eu incep sa vorbesc una-alta cu colegul lui care ramase langa mine. Dupa vreo 10 minute, vine la mine, imi inmaneaza actele, semnez procesul verbal “ca primaru’”, iar cand deschid talonul sa verific toate actele din el, imi vad carnetul. Stupoare totala! Imi spune ” parinteste” ca data viitoare sa fiu mai atent si sa nu mai fac prostii, ma saluta si imi ureaza “Drum bun!”. Nu imi venea sa cred!!! Cum ma lasa sa plec asa, doar cu o amenda de nepurtare centura si nesemnalizare la schimbarea directiei de mers!?!
    Povestea asta dovedete ca si printre politisti exista oameni, nu doar spagari si nesimtiti.

    Sa aveti drumuri bune!

  8. Alin Olteanu spune

    Intr-o seara de vara torida beam o bere rece la o terasa intr-un parc. Deodata sotia primeste un telefon prin care i se confirma ca un prieten ne da noua biletele la concertul U2 de la … Zagreb. Dupa ce inchide intreb calm un alt partener de bere ce distanta e pana acolo si daca Matizul nostru (botezat Tomitza) rezista unei astfel de calatorii epice. Raspunsul a fost: ‘Distanta n-o stiu, dar daca ai Matiz ajungi’. Incurajat de raspuns, verific rapid RCA-ul. Unde este CR de la Croatia? Caut eu, cauta sotia, cauta si altii, pana la utma cineva ne lumineaza: ‘Hervatzca’ LUMINA! HR era pe RCA bifat! Ne-am terminat berile, am ajuns acasa, am impachetat cate ceva (criza era in toi) si a doua zi la 5 dimineata am plecat plini de optimism spre necunoscut. Am condus pe rand si eu si sotia, in timp ce celalalt dormea in dreapta si pe la 3 dimineata am ajuns in Zagreb (dupa achitarea a 30 euro / intrare in tara – mentionez ca aceasta sublima si pitoreasca tara nu este in EU si sunt cu mult peste noi la multe capitole gen calitatea drumurilor, turism – poate ati auzit de Dubrovnic, P..la). Am dormit in masina langa un cimitir din inima Zagrbului (deci era o liniste mormantala), iar concertul a fost… peste orice ar fi putut anticipa imaginatia noastra… Dupa 2 beri locale baute la gara Zagreb – langa hotelul unde statea Bono, am mai dormit o noapte in masina si da-i bice in tara – nu de alta dar se supara ciobanescul nostru carpatin pe noi (desi il lasasem cu cineva). Mentionez ca benzina pentru aproape 2400 km ne-a costat cam 400 lei. De, ce sa-i faci, criza… Nici nu ne-am intors bine, ca a 2-a zi ne suna niste prieteni sa-i recuperam de pe o insula din … Grecia… ca platesc ei tot si cazare si benzina. Verificam din nou RCA-ul: GR era acolo mare si bifat, asa ca la 5 seara am plecat la drum. Plinul facut in Bucuresti ne-a tinut pana-n Grecia la 50 km de granita cu Bulgaria. Am ramas frapat de faptul ca la ei nu-ti dau chitanta. Practic iti ia euro si-i baga in buzunar la pompa… Era tarziu in noapte, asa ca m-am culcat si am predat volanul sotiei si pe la 5 dimineata asteptam si noi si Tomitza linistiti feribotul pe malul Marii Ionice. Ajunsi pe insula, am petrecut o saptamana-n paradis, apoi ne-am intors 4 oameni cu tot cu bagaje, obositi, acasa… Criza mare… PS: Si cainele si Tomitza ne-au iertat si de data asta!…

  9. vasiliu ion spune

    Eram in trafic cu masina personala,pe dn1Amergeam normal si la un moment dat a trecut pe langa mine o masina . La volan o doamna tanara,si frumoasa, alaturi un Domn putin mai in etate,dar cu mana stanga pe umarul soferitei. Atunci spun sotiei: uite ce dragoste pe ei,dar tare mie teama ca o sa-i ajungem din urma protopiti pe undeva.Numai cind am ajuns la Loc. Izvoarele catreCheia,in serpentina cine era calre pe zidul de protectie? tocmai amorezii. Am oprit si am tras masina cu sufa mea ,am puso pe asfalt si asfel au putut sa plece mai departe multumind in felul lor.Iar eu le-am urat drum bun si sa nu se mai grabeasca, mergeau in wikent la Cheia, Ph.Asa am ramas de multumit ca am putut sa fac o fapta buna.

  10. Croitoru Claudiu spune

    Dupa sarbatori faceam distributie cu o dubita peugeot prin troienele de zapada cat duba de mari prin judetul dolj indeosebi regiunile rurale, aveam de livrat la un magazin o comanda intr-un satuc, pe ulita respectiva nu ai loc sa intorci masina vara dar iarna, cu toate astea am riscat si am mers inainte vreo 2 km am livrat comanda , am mai mers inainte inca vro 2 km in speranta ca vom gasi un refugiu dar am aflat cu stupoare eu si colegul meu ca s-a terminat satul si rotile patinau de zor in tentativa noastra de a intoarce masina. Ne-am chinuit cam o ora fiind gata sa ne dam batuti si sa sunam la firma sa ne scoata de acolo, dar din laterala masini se vedea venind pe ulita un magarus cu un batranel in caruta, acel animal de povara mic aparent lipsit de forta a reusit sa traga o masina de aproape 2,5 tone(cu marfa cu tot) bineinteles si cu ajutorul nostru. De acum incolo am sa privesc cu mai mult respect un astfel de animal.

  11. paul spune

    Salutare, salutare…….
    Sa va povestesc dragii mei ce problema am avut cu o doamna`…..
    Locuiesc in Calarasi, intr un apartament situat la 20 m de Parcul Central.
    Accesul catre bloc se face pe o straduta , care se numeste BULEVARDUL 1 MAI, un fost bulevard care a ajuns sa aiba o latime de 2,5-3 metri, datorita sistematizarilor, extinderii constructiilor, amplasarea terasei Teatrului Popular chiar pe carosabil.
    Imi pare rau ca nu pot sa va arat poze de aici, din zona.
    Colac peste pupaza, pana de curand fusese amplasat la parterul blocului, in incinta fostului CEC, si Biroul permise auto.
    In timp ce mergeam spre casa cu masina, iese o masina de pe o alee, merge fara stres spre mine, eu iau dreapta, intru cu masina in gardul viu de pe margine sa i fac loc soferitei, opresc, iar ea trece pe langa mine, imi harjaie masina si isi continua drumul.
    Eu am amutit…ma uitam in oglinda si priveam cu masina ei albastra imi sifoneaza usor masina mea de culoare alba.
    Ma iau dupa ea, o ajung din urma, o opresc , si o intreb de ce a plecat daca tot m a harjonit masina.
    tipa, era atat de .nu stiu cum sa zic incat sustinea ca nu ea nm a lovit,
    -Atunci, dc ai cucoana vopsea alba pe masina ta?
    Va dati seama ca nu a recunoscut ?
    Noroc cu sotul ei care, venind chemat de nevasta, a inteles care a fost problema….offf femeile.
    In cele din urma am reusit sa ne intelegem si sa mi repar masina
    Asta e povestea mea
    Sper din suflet sa castig, mai ales ca pe 12 apr 2010 mi se expira RCAul , trebuie sa mi platesc si CASCO, si sincer va spun ca nu prea stau bine cu banii
    Urez tuturor concurentilor mult noroc si liniste in trafic

  12. Ripper spune

    Am luat si eu masina sa ma duc la facultate…cred ca prima data. Dar mai intai am zis sa-l iau pe un coleg care sta mai departe ca intarziam. Toate bune si frumoase, cand se gandeste unu de la un semafor care era verde sa schimbe banda, sa nu mai astepte dupa nu stiu ce masina ce facea la stanga. Nimic nou, fara semnal sau alte avertizari, il observ pe respectivu ca e grabit, nimic de zis. cand omu vede ca e galben frana. Franez si eu puternic….scaaaartz POC. Ma dau cu sufletul la gura jos din masina, nu s-a intamplat nimic la nimeni. Plec nervos, ajung la facultate…aflu cu bucurie ca am luat examenu, plec…grabit, nervos de evenimentul de mai devreme…nu observ niste pietoni…imediat garcea care se afla la datorie…ma trage pe dreapta…. Permis retinut 30 de zile plus amenda…. Ziua aia a fost ceva de vis….Mi s-au dus pe amenda si suport la numar toti banii pe care ii mai aveam…. D’asta nu ma mai duc asa des la facultate:D:D:D

  13. .marius. spune

    In septembrie 2010 se vor implini 2 ani de cand posed permis de conducere.Pana in momentul actual am avut parte de 3 intalniri cu politistii de la rutiera din urma carora a trebuit sa’mi platesc pacatele.
    Spun intalniri pentru ca in 2 din cele 3 cazuri a fost vorba de femei-politist ( da,da…ce noroc ati zice, huh?).Ei, eu va garantez ca’s cele mai aspre fiinte pe care le’am putut intalni ,se vedea pe ele cat erau de indoctrinate si dornice sa aduca bani la stat, dar in fine, las’ ca trece.
    Se facea ca in luna august anul trecut mergeam spre Cluj sa ma inscriu la facultate.Mergeam regulamentar cu 50, cand pe drumul de la Han Km 17, se afiseaza in dreapta masinii o doamna politist indicandu`mi cu mana sa opresc pe partea stanga.Aratat si facut !( sigur…la 2 secunde dupa ce am facut manevra asta mi’am dat seama de idiotenia monumentala comisa).Vine d-na politist cu o atitudine de cowoman din wild west si ma intreaba”Nu cunoasteti semnalele polistilor si cum se respecta ele?” ..eh, atunci mi’am zis ca asta mi’a dat o teapa de zile mari.
    Ma oprise ca pentru ca nu aveam farurile aprinse…Pe procesul verbal aparuse ca pe langa nu aveam faruri aprinse, nici nu respectasem indicatiile politistului, nici nu aveam rovinieta.
    Amenda 500 ron, permis si talon retinut(recuperate dupa 5 zile, pt ca facusem contestatie in instanta).
    Nu stiu ce’o sa fie, procesul e pe rol.Doamne ajuta!
    P.S. Feriti-va de femei………………………………politist.!

  14. paul spune

    Salut!Sunt Paul din Targu Mures. Sunt sofer incepator, conduc de cateva zile autoturismul pe care l-am achizitionat acum o saptamana. Astazi mi s-a intamplat o chestie pe care in mod sigur nu o voi uita curand.Mergeam cu un prieten si in spate duceam niste boxe(nu ca asta ar conta…foarte mult dar sa zicem asa….) Merg eu ce merg si intalnesc o rampa. La capatul rampei indicator de stop..plus si o trecere de pietoni..opresc inainte de trecere..astept.Nu vine nimeni. Incerc sa pornesc ceva mai in fata. Rampa e mare si multi soferi mi-au povestit ca nu le place deloc. Deci zis si facut continui drumul.Dar ce sa observ..masina nu vrea sa urce.Moare motorul.Mai incerc odata, moare din nou..Accelerez si mai tare, pana la fund se tureaza la 4000 si moare iar.In spatele meu se formeaza o coloana uriasa de masini.Unii incep sa ma claxoneze..masina mea in loc sa avanseze, se ineaca motorul si coboara tot mai jos.Ceilalti claxoneaza in continuare,unii incearca sa ma depaseasca si sa continue drumul.Mai inec motorul de 5 ori…Prietenul meu…spune sa dau in spate..sa opresc motorul si sa las frana de mana, ca masina sa coboare cu spatele.(Sa nu uit sa precizez ca am un diesel, ceea ce e si mai “rau” ca se ineaca motorul.) Las masina sa mearga fara motor..in spatele meu vin alti soferi nervosi care vor sa urce,virez, trec pe banda cealalta cu spatele, incurc o femeie care se uita urat la mine, cu greu virez pe o straduta din stanga mea si intorc in alta directie.Tin sa mai precizez ca ,in aceasta coborare fara motor era sa mai lovesc vreo 4 masini, noroc ca prietenul meu manevra si el din dreapta volanul :) ).pana la urma am reusit sa schimb directia si sa merg mai departe. Dar foarte stresat si cu frane bruste incontinuu..ca a si sarit ceva la o boxa. asta e..sper sa incep sa ma descurc pe parcurs.

  15. Denisuca – nevastă de Coşmar » O întâmplare cu un Om şi-un accident uşor spune

    [...] articol participă în concursul organizat de Automarket.ro şi [...]

  16. EDY spune

    Salut,Anul trecut am fost cu 3 prieteni la o discoteca intr-un sat din judetul giurgiu,noi din teleorman,in fine ne distram noi bine pina pe la ora 2:00, toti tovarasii mei binenteles activati{JB,BEKS,JIDVEI,RED BULL} iesim din discoteca si unul din tovarasi imi imaneaza cheile masini lui…..cielo.. deoarece eu nu consumasem decat racoritoare,il intreb.. ai actele in regula, prietenul DA normal,ok ma urc la volan si plecam inspre casa, intr-un alt sat vedem politia, dupa o intersectie, facem stanga pina in intersectie ca sa mai trecem pe la o discoteca,intoarcem si binenteles suspecti pt ca am virat in fata lor cu10 minute inainte, politia ne opreste scoate paleta frumos,si ne trage pe dreapta,buna seara actele dumneavoastra,ai dau permisul, buletinul, talonul, si il intreb pe prieten asigurare ai?Da normal ka am!in regula i-mi da asigurarea yo dau politistului si el incepe sa rada. il intreb ce sa intamplat?pai asigurarea dumneavoatra a expirat acum cateva zile,stiti cum se procedeaza in aceasta situatie? i-mi zice gaboru,yo ai raspund nu, nu mai mi se intamplase asa ceva,si incepe omu…amenda de la 10 la 50 milioane,retinerea autoturismului si a placutelor de inmatriculare,pai sefu sa vedeti ca nu e masina mea nu am stiut vrajeala deasta ieftina,nu ma intereseaza ma duc la masina sa va scriu amenda si va chem,ok,akum yo ai zik prietenului meu, frate dute vorbeste cu gaboru mai mare in grad pt ca il cunostea, si spunei sa ne ierte!se duce tovarasu meu rupt la el si ai spune domnu…uitati venim si noi de la discoteca si mia expirat asigurarea spunetii colegului sa ne lase sa plecam,gaboru sef ai transmite colegului, ne da actele inapoi si ne zice, sa le dam si lor de cate-o cofee,din 4 care eram in masina, nu am reusit sa strangem mai mult de 1ron deoarece ai lichidasera pe toti inclusiv ce aveam yo,am sunat un alt prieten care ramasese la discoteca, ne-am intors ne dat 20 roni si ne-am oprit la gabori din nou, si gaboru care il unostea ai spune prietenului meu, sa plecam ca ne ia si la bataie daka ne mai vede, salutam frumos si plecam…respect politia giurgiu ca daca erau cei din teleorman ne puneau catuse direkt…..!!!

  17. Lupu Florin spune

    Am plecat la cumparaturi. In parcarea supermaketului o individa ma depaseste pe partea stanga ,pe motiv ca se grabea, ma acroseaza in aripa stanga fata! Respectiva recunoaste ca este vinovata si imi da o copie dupa Rca,nr de telefon si ma asigura ca se rezolva la asigurari ca a mai avut un accident anul acest.Stabilim sa ne vedem a doua zi la asigurari! Dar a doua zi aceasta vine cu un domn si sustine ca nu este vinovata! De la asigurari ne trimit la politia(pt ca amandoi sustinem ca suntem nevinovati), politia ne trimite la tribunal (pt ca nu era drum public)

    Morala: Daca aveam un formular de constatare amiabila in masina nu ajungeam la tribunal!
    Pentru ca la locul accidentului doamna recunostea ca este vinovata, iar a doua zi NU!

    P.S: Dupa 1 saptamana M-a sunat doamna sa-MI dea acordul de reparatie pe asigurarea ei- cred ca a avut mustrari de constiinta, dar daca nu avea?

    Acum am 5 forumulare de constatare amiabila in masina! SUNT MOKA!

  18. gabbis spune

    Pe sotul meu l-a “palit” ghinionul ( caci eu nu eram in masina atunci ) fix intr-o benzinarie….Se hotarase de acasa sa isi faca plinul la masina fiindca trebuia peste 2 zile sa mergem la mare, asa ca plin de zel cand sa iasa din benzinarie si fara sa se asigure, o msina fara sofer ( asta e de ras, intradevar) parcata fara frana de mana si pe o mica panta l-a busit! Cand s-a dezmeticit sa tipe la sofer, cum era normal, ia-l de unde nu-i…A aparut si soferul bezmetic din interiorul benzinariei, unde intrase sa isi cumpere o apa, nestiind ce sa mai zica…Doar ca citez: “e cam nebuna masina asta, ce sa-i fac?”!

  19. sanda watt spune

    Patanie haioasa? Cu blonde la volan… Eu sunt o blonda responsabila, care conduce si o face bine! Dar “pleata” mea blonda (sunt tunsa foarte scurt) era intr-o perioda ascunsa intrr-un fes care ma facea asexuata :) Eram intr-o masina inchiriata de culoare galbena si asteptam la semafor la Unirii, cand, deodata, vad pe cineva la usa din dreapta fatza ca tragea de usa intr-un mod disperat. Nu eram pe prima banda, ci pe a doua. Am fost de-a dreptul socata si nu intelegeam ce vrea sa faca! Noroc ca aveam usile blocate! Cand s-a facut verde, peste cateva secunde, am pornit in tromba, lasand omul debusolat :) printre masinile care rulau! Abia dupa ce-am plecat mi-am dat seama ca a crezut ca sunt TAXI si ca intreba: “Liber?” Eu am crezut ca el e hot, el a vazut ca pe masina galbena scria ceva (Rent-a-car) si a crezut ca sunt taxi!!!

  20. Lucian spune

    Intr-o seara ploioasa mergeam spre casa cand imi dau seama ca nu mai am lichid de parbriz. Strada goala, trag pe prima banda din 3, opresc, pun pe avarii si deschid capota ca sa pun lichid de parbriz. Intre timp o masina opreste in spatele meu, eu imi continui treaba fara sa dau atentie.
    Dupa 2-3 min incepe sa claxoneze..si cloxoneazaaa..la volan o blonda intr-un VW EOS, toata afectata ca nu ma deplasam..Ma uit stanga dreapta strada goala..benzile goale…ea cu ochelari pe ochi seara…gesticula ca am oprit pe o banda..
    Dau din umeri si ii arat capota deschisa…ea…ma injura si pleaca…
    Asa-i si cu blondele si strada goala.
    Hai noroc

  21. Da-i cu spatele manca’ti’as, ca am CASCO… Ti’ar troaca de ras! | Parerile Artistului in Blogosfera spune

    [...] stric toata saptamana inca de al inceput! (Aceasta insemnare participa in concursul organizat de Automarket.ro si RCA-ieftin.ro) (Sursele imaginilor Wikimedia & MotorBase) Andrei KIP IN [...]

  22. cornelmen spune

    intr-o zi normala , mergeam la servici , am parcat masina in spatele sediului unde lucrez si o colega de-a mea a venit in graba mare , iar in loc sa parcheze langa mine , ca era un loc liber , a intrat in mine infundandu-mi bara spate dreapta . Eu eram in birou , dar am la masina alarma cu pager si m-a avertizat. Am iesit afara sa vad ce se intampla , cand colega mea cu o voce mai subtirica , zice ….domnu cornel , v-am lovit masina …eu credeam ca o fii atins-o un pic , dar cand am vazut ca bara era infundata la maxim…am crezut ca inebunesc:)) Masina fiind noua de 1 an de zile. Ma rog, am mers la asigurarea la care ea avea polita , si constatatorul de acolo , crezand ca noi fiind colegi vrem sa il mintim in legatura cu accidentul , numai ca …baiatul si-a dat seama ca este exact cum noi i-am povestit. Fiind un bun constatator. Mi-a data bara de schimbat , si totul s-a rezolvat pe cale amiabila. Intre timp am reparat si bara lovita si am ramas cu ea ;) Colega mea , a costat-o reparatia 450 de roni :P Dar dupa un timp de …3-4 luni , a avut un accident mai serios , rasturnandu-se cu masina pe un timp alunecos. Asta este povestea mea , si v-am impartasit-o si voua …fiind singura patanie a mea . Multa stima

  23. Tabeica Romulus spune

    o poveste de filme cu prosti, singurii care au avut nevoie de certificat constatator am fost eu si celalalt sofer, care am avut nevoie de vreo 10 min sa ne revenim.
    Deci, era in vara lui 1996, pe la 7 dimineata imi duceam sotia la minca. O ceata de nu vedeai botul masinii si ma grabeam ca dracu dar de mai bine merg incet .
    Acesta a fost si norocul pentru care mai am inca depozitat capul pe postamentul alcatuit din umeri. Deci ma grabeam si atunci imi cade o idee in cap de s-a auzit la vreo 3 km, de din cauza de gol , ia scapati si voi o fisa intr-un recipient gol sa vedeti cum suna, asa din cauza ideei cu pricina m-am luminat. Ma apuc cu vitejie las geamul jos in stanga si scot capul pe geam ca sa vad mai bine si sa pot merge mai repede, dar dupa nici 5 min de mers am simtit o durere puternica in frunte si in arcada care sub forma fe protest s-a gandit ea ca trebe sa se deschida si sa singereze. Motivul acestui protest, simplu din sens opus vene un alt autovehicol tot cu un sofer luminat ca si mine si in consecinta am dat cap in cap de am vazut verde.

    PS: radeti mai incet ca treziti vecinii, dar asta s-a-ntamplat.

  24. bondo spune

    Ajunsasem in sfarsit acasa, dupa o zi lunga si obositoare de munca. Urc in apartament sus la etajul 8 si ma uit cu stupoare pe fereastra cum un dobitoc isi lasase masina oblic pe strada de parca vroia sa-l blocheze pe unu cu un Renault. Imi zic in sinea mea ca iar se rafuiesc vecinii mei din Ferentari. Dar la scurt timp la usa vine vecinul meu de la parter sa-mi spuna ca masina mea, pe care am uitat-o neasigurata, tocmai i-a lovit Renaultu care s-a ales si cu bara sparta in stalpul electric din spate.
    Abia atunci am inteles mai bine unde trebuia sa las maneta de viteza la cutia automata de viteze.
    P.S.: masina avea 1 saptamana de cand o aveam si a trebuit sa merg la Politie; nu am avut atunci formularul de constatare amiabila! PACAT!

  25. Mircea Mester » Blog Archive » O noua saptamana, un nou RCA cadou pentru povesti din trafic spune

    [...] o saptamana in care am primit peste 20 de povesti cu intamplari din trafic in care ati avut nevoie sa folositi formularul de constat, am ales [...]

  26. mihaela j. spune

    interesante istorisiri