O, happy days!

In viata jurnalistilor auto, exista anual cateva zile in care chiar merita sa ai meseria asta. Chiar merita sa stai, sa urmaresti, sa vezi, sa anunti.

Si nu, nu e vorba de test drive-uri. Din punctul meu de vedere, cele mai atractive zile pentru un jurnalist auto sunt cele dinaintea unui mare salon auto.

Miercuri, joi, vineri, sambata, duminica si astazi am asistat la o ploaie de premiere, care mai de care mai importante. Daca miercuri am vazut pentru prima data noul Maybach Zeppelin, cel mai luxos model creat vreodata de compania detinuta de Daimler, joi am vazut primele fotografii oficiale cu Renault Kangoo Be Bop, o versiune “de joaca” a lui Kangoo, care si el a devenit in ultima vreme un model de sorginte urban-moderna. Vineri, fanii BMW au stat conectati la valurile de fotografii cu noul Seria 5 GT PAS Concept, pentru ca weekendul sa se termine cu noul Audi A4 Allroad. Si pentru ca un salon ca cel de la Geneva trebuie sa ne tina in priza non-stop, astazi, adica luni, a venit peste noi noul Fiat 500C, cu un aer si o imagine retro.

Intre timp, Renault a anuntat ca Laguna si Espace, doua modele extrem de interesante, vor ramane in gama in ciuda problemelor financiare, iar Automarket l-a invitat pe Mihai Panaitescu, cel mai cunoscut designer roman, la chat live cu vizitatorii site-ului.

Viata e frumoasa, chiar si in criza. Si saptamana abia incepe!

Comments are closed.