Renault: "Nu renuntam la Espace si Laguna"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.02.2009
Renault dezminte iesirea din productie a modelelor Laguna si Espace, VelSatis urmand sa fie inlocuit de un alt produs premium al marcii franceze.

Saptamana trecuta, Automarket va informa, citand surse britanice, ca Renault ar purea renunta la modelele Laguna, Espace si VelSatis, cauzele mergand de la criza economica si pana la reactia pietei la lansarea ultimelor generatii ale acestora.

Reactia oficialilor Renault Romania nu a intarziat insa sa apara, acestia afirmand ca toate cele trei modele vor avea succesori. Daca Laguna si Espace vor fi construite in continuare, urmand sa dispuna din 2011 de noi generatii, situatia lui VelSatis este mai complexa: modelul premium al celor de la Renault nu va mai fi produs, insa constructorul francez studiaza in aceasta perioada noi directii pentru un model premium. Foarte probabil, acest nou model a fost prefigurat de conceptul Ondelios, prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris.

"Nu intra in discutie renuntarea la modelul Laguna, iar Espace va avea mai mult ca sigur un succesor. VelSatis nu va mai fi produs, insa Renault se gandeste la un alt model premium, care sa ii ia locul acestuia in gama", au declarat oficialii Renault Romania pentru Automarket.

Comentarii (4)

  • Marian
    Un lucru firesc
    Eram sigur ca cei de la Autocar exagerasera cu retragerea din productie a Lagunei . Nici un producator mare nu-si permite sa lipseasca din clasa medie,clasa generatoare de profituri substantiale . La fel si Espace,clasa monovolumelor mari fiind o nisa cu vanzari constante an de an .
    2 0
  • stiri multeee
    uite asa fac stirile ,englezii, romanii, francezii...cam asa se face presa azi...
    1 0
  • Ovidiu C.
    Doar un "Autocar"
    ... iar unii dintre noi isi iau cate doua Laguna si un ValSatis, nu de alta da' umbla vorba prin targ ca se termina!
    Sau poate britanicii se cam oftica pentru ca ei nu mai au ce sa retraga de pe piata?! :P
    1 0
  • Carlos
    ce mai... adevarati profestionisti ! =))
    baietii astia de la "Autocar" au niste aprecieri foarte dubioase... faceau la un moment dat comparatie intre Nissan GTR si Focus RS... parerea mea e ca ar trebui sa se reprofileze, ca numai la masini nu se pricep
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru