Feedback

McLaren

Marti, 23 Mai | F1 TOP

Alain Prost exclude revenirea lui Alonso la Renault: "Nu-i putem oferi un monopost cu care să lupte pentru titlul mondial"

Alain Prost consideră că Renault nu va reuși să-l readucă pe Fernando Alonso la echipă întrucât nu-i poate furniza un monopost cu care să lupte pentru titlul mondial.
Sambata, 20 Mai | Masini electrice si hibride

McLaren nu exclude un hypercar electric: urmașul lui P1 ar putea renunța la motorul cu combustie internă

McLaren vrea ca urmașul lui P1 să fie 100% electric. Oare vor reușii britanicii să treacă peste problemele generate de utilizarea bateriilor?
Marti, 02 Mai | F1 TOP

Sauber renunță la parteneriatul cu Ferrari: echipa va utiliza motoare Honda și cutii de viteze McLaren din sezonul 2018

Sauber a confirmat că va renunța la parteneriatul cu Ferrari în favoarea motoarelor oferite gratuit de Honda, în timp ce cutiile de viteze vor fi furnizate cel mai probabil de McLaren.
Marti, 25 Aprilie | F1 TOP

Honda ar putea primi consultanță de la Mercedes pentru îmbunătățirea motorului

Honda ar putea primi un ajutor nesperat din partea Mercedes sub formă de consultanță pentru a remedia problemele cu motorul, în special cele legate de electronică și sistemul hibrid.
Luni, 24 Aprilie | F1 TOP

Alonso, creditat cu șanse să plece la Renault în 2018. Francezii avertizează deja că nu vor lupta pentru titlul mondial

Presa internațională speculează că Fernando Alonso ar putea reveni la Renault în 2018 din cauza lipsei de rezultate de la McLaren, însă francezii avertizează deja că nu vor putea lupta pentru titlu.
Miercuri, 12 Aprilie | F1 TOP

Alonso renunță la cursa de Formula 1 de la Monaco pentru a concura la Indianapolis

Fernando Alonso va participa la cursa de 500 de mile de la Indianapolis cu prețul renunțării la etapa de Formula 1 de la Monaco. Numele înlocuitorului său nu a fost încă anunțat.
Marti, 28 Martie | F1 TOP

McLaren neagă negocierile cu Mercedes pentru motoare: "Nu căutăm alt furnizor"

McLaren susţine că nu este în căutarea unui alt furnizor de motoare şi are încredere că Honda va rezolva actualele probleme de fiabilitate şi performanţă ale unităţii de propulsie.
Miercuri, 22 Martie | Modele noi

Viitorul hypercar McLaren va avea propulsie hibridă și peste 900 de cai putere, dar nu mai este disponibil: toate unitățile au fost deja vândute

Succesorul lui McLaren F1 va avea 3 locuri, propulsie hibridă și peste 900 de cai putere. Dacă vrei să-l cumperi, avem o veste proastă: toate cele 106 unități au fost deja vândute.
Vineri, 17 Martie | F1 TOP

Honda exclude retragerea din Formula 1: "Suntem dedicaţi 100% competiţiei şi celor de la McLaren"

Honda susţine că se dedică total Formulei 1 şi parteneriatului cu McLaren, în ciuda speculaţiilor că echipa britanică a iniţiat negocieri cu Mercedes pentru furnizarea motoarelor.
Joi, 16 Martie | F1 TOP

McLaren, tentată să renunţe la motoarele Honda: britanicii negociază un contract cu Mercedes pentru sezonul 2017

McLaren negociază utilizarea motoarelor Mercedes încă din timpul sezonului 2017, în cazul în care unităţile Honda nu vor furniza performanţe adecvate în primele curse, potrivit unor surse neoficiale.
Miercuri, 15 Martie | F1 TOP

McLaren a început negocierile cu Alonso pentru un nou contract: echipa sugerează că spaniolul va pleca dacă nu are rezultate

McLaren a iniţiat negocierile cu Fernando Alonso pentru prelungirea contractului, însă admite că spaniolul va părăsi echipa dacă nu va avea la dispoziţie un monopost competitiv.
Marti, 07 Martie | GENEVA 2017

Cel mai nou supercar McLaren se prezintă: noul 720S are motor V8 twin-turbo de 4.0 litri. 7.8 secunde pentru 0-200 km/h

McLaren și-a prezentat astăzi la Geneva noul model din gama medie de performanță. Noul McLaren 720S oferă performanțe fabuloase și un interior orientat spre șofer care poate fi luxos și sportiv, în funcție de preferințe.
Vineri, 03 Martie | F1 TOP

Honda nu a identificat cauzele defecțiunilor la motor din teste: "Suntem îngrijorați inaintea sezonului"

Honda este îngrijorată că nu a identificat încă motivele pentru o defecțiune la motor apărută în a doua zi de teste de la Barcelona, element care ar putea bulversa programul de dezvoltare al celor de la McLaren.
Vineri, 24 Februarie | F1 TOP

Schimbare radicală: noul monopost McLaren pentru sezonul 2017 este portocaliu şi negru

McLaren a dezvăluit vineri noul monopost pentru sezonul 2017, care este predominant portocaliu şi are nuanţe de negru, o trimitere la culorile folosite în perioada 1968-1971.
Miercuri, 22 Februarie | Modele noi

Apar noi informații despre supercarul McLaren: va frâna de la 200 de km/h în doar 4.6 secunde

McLaren a dezvăluit noi informații despre supercarul care îi va lua locul actualului 650S. Modelul va debuta la Geneva și va fi capabil să frâneze aproape la fel de bine ca legendarul McLaren P1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Februarie | F1 TOP

Honda nu este convinsă de progresele pentru 2017: "Ne-am asumat un risc major cu noul motor"

Honda admite că nu are nicio garanție că noul motor dezvoltat pentru sezonul 2017 va oferi performanțele dorite, întrucât inginerii și-au asumat riscuri majore.
Joi, 09 Februarie | F1 TOP

McLaren anunță schimbări majore pentru monopost: "Vrem să le păstrăm secrete până la lansare"

McLaren susține că pregătește schimbări majore pentru monopostul din sezonul 2017, însă evită să le nominaizeze înainte de lansarea programată pentru 24 februarie.
Vineri, 03 Februarie | F1 TOP

McLaren renunță la tradiție: noul monopost pentru sezonul 2017 se va numi MCL32

McLaren renunță la numele MP4 pentru monoposturile sale de Formula 1 după ce a decis ca Fernando Alonso și Stoffel Vandoorne să concureze la volanul unui McLaren MCL32 în sezonul 2017.
Miercuri, 01 Februarie | Tehnologie

BMW şi McLaren dezvoltă motorului viitorului: mai multă putere pentru aceeaşi capacitate

BMW şi McLaren vor colabora pentru dezvoltarea unei tehnologii de combustie mai bune pentru a oferi motoare mai puternice la aceeaşi capacitate ca în prezent.
Miercuri, 18 Ianuarie | F1 TOP

Veste bună pentru fani: McLaren va reveni la culoarea portocalie a monopostului în 2017

Monopostul McLaren va fi cel puţin parţial portocaliu în sezonul următor, într-o mişcare care va fi apreciată de fani după o lungă perioadă în care culorile echipei au fost predominant argintii.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru