McLaren

Duminica, 21 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Chinei! Lando Norris și Sergio Perez, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Chinei în fața lui Lando Norris și Sergio Perez. Triplul campion mondial reușește să-și adjudece a 4-a victorie a sezonului și completează un weekend aproape perfect.
Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Vineri, 05 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Oscar Piastri, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente

Oscar Piastri a fost cel mai rapid pilot în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Suzuka înaintea Marelui Premiu al Japoniei. Sesiunea a fost afectată de ploaie, iar cei mai mulți piloți nu au stabilit un timp pe tur.
Luni, 01 Aprilie | General

Viitoarele modele McLaren vor avea un limbaj de design nou, inspirat de modelul F1

McLaren a publicat mai multe schițe sugestive cu un limbaj de design nou pentru viitoarele sale modele. Noul limbaj de design va fi influențat puternic de cel văzut la celebrul McLaren F1 din anii '90.
Luni, 25 Martie | General

OFICIAL: McLaren are un proprietar nou. Marca britanică, deținută acum de statul Bahrain

Marca McLaren are din acest moment un proprietar nou. Mai exact, noul proprietar al constructorului britanic este fondul suveran al statului Bahrain.
Marti, 27 Februarie | Modele noi

Noul McLaren Artura Spider debutează cu 700 CP și 330 km/h viteză maximă

McLaren a publicat primele imagini și informații despre noul Artura Spider sau, cu alte cuvinte, varianta cu plafon retractabil a supercar-ului hibrid. Noul model oferă 700 de cai putere și poate atinge 330 de km/h.
Miercuri, 14 Februarie | F1 TOP

Formula 1: McLaren prezintă noul MCL38 pentru sezonul 2024

McLaren a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul McLaren MCL38 va fi pilotat de către Lando Norris și Oscar Piastri.
Vineri, 26 Ianuarie | F1 TOP

Formula 1: Lando Norris rămâne la McLaren și după 2025

Lando Norris și-a prelungit contractul cu echipa McLaren în Formula 1. Pilotul britanic va rămâne la echipă și după sezonul 2025. Noul contract este pe mai multe sezoane.
Miercuri, 17 Ianuarie | F1 TOP

Formula 1: McLaren prezintă noua sa grafică pentru sezonul 2024

McLaren a dezvăluit oficial noua sa grafică pentru sezonul 2024. Monopostul din acest an va fi botezat MCL38 și va fi prezentat la mijlocul lui februarie.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | General

McLaren ar putea avea un proprietar nou: statul Bahrain ar putea prelua controlul mărcii

Potrivit unor informații apărute în presă, fondul suveran al statului Bahrain ar putea prelua controlul mărcii McLaren în viitorul apropiat. Astfel, statul din Orientul Mijlociu are șanse să devină noul proprietar al mărcii.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Modele noi

Noul McLaren GTS: cel mai practic supercar de pe piață oferă 635 CP

Constructorul britanic de automobile prezintă noul GTS. Înlocuitorul modelului GT propune spații de depozitare mai generoase, mai multă putere pentru motorul V8, dar și o masă proprie redusă.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru McLaren 750S: marchează succesele din Formula 1, Le Mans și Indy 500

McLaren a lansat o ediție specială nouă pentru modelul său exotic 750S. Noua ediție marchează victoriile mărcii obținute în Formula 1, Le Mans și Indy 500, iar aceasta va fi produsă în doar 6 exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Noiembrie 2023 | Industrie

McLaren, la a 60-a aniversare: opțiuni speciale de personalizare pentru modelele din gamă

Cu ocazia aniversării celor 60 de ani de activitate, McLaren le-a pregătit noi surprize clienților. Lista include câteva opțiuni speciale de personalizare a modelelor din gamă.
Luni, 09 Octombrie 2023 | General

McLaren deschide cel mai mare showroom al său în Dubai

McLaren a anunțat că a deschis cel mai mare showroom al său în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Noua facilitate de 950 de metri pătrați se află lângă cel mai mare centru de service al mărcii britanice.
Luni, 09 Octombrie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în Qatar. Olandezul a devenit triplu campion mondial în acest weekend

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Qatar, pe circuitul de la Losail. În acest weekend, olandezul de la Red Bull Racing și-a trecut în cont cel de-al treilea titlu mondial.
Duminica, 24 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie categorică în Japonia! Red Bull, campioni la constructori

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie în Japonia, după o cursă dominată categoric de dublul campion mondial. În același timp, Red Bull a cucerit și un nou titlu mondial în campionatul constructorilor.
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | F1 TOP

F1: Oscar Piastri și-a prelungit contractul cu McLaren până în 2026

Oscar Piastri și-a prelungit contractul cu echipa McLaren, astfel că va continua să piloteze pentru britanici până cel puțin în 2026. Piastri a punctat în 6 etape anul acesta.
Joi, 03 August 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru McLaren 750S: vopsea exclusivă cu efect de tranziție

McLaren a lansat o ediție specială pentru modelul său de performanță 750S. Noua ediție se numește Spectrum Theme by MSO și aduce o vopsea albastră specială care include un efect de tranziție exclusiv.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

McLaren prezintă un nou exemplar Artura transformat în Art Car

McLaren a dezvăluit oficial un nou exemplar al supercar-ului Artura, transformat în Art Car. Noua mașină a fost creată de un artist german și aduce o vopsea care își schimbă culoarea din față până în spate.
Marti, 11 Iulie 2023 | Siguranta

McLaren amână livrările lui Artura cu încă 4 luni pentru a îmbunătăți calitatea modelului

McLaren a anunțat că va amâna cu încă 4 luni livrările lui Artura. Motivul invocat este acela de a îmbunătăți calitatea noului model.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru