Neamtul

S-a intamplat ce am sperat imediat dupa accidentul infricosator al lui Felipe Massa. Michael Schumacher, omul care mi-a marcat copilaria si m-a atras catre un sport pe care il iubesc enorm, Formula 1, revine pentru o jumatate de sezon in monopostul Ferrari care l-a adus pe culmile gloriei.

Multi ar spune ca Michael Schumacher greseste facand asta. Eu spun doar atat: sa ne bucuram ca avem sansa de a vedea in actiune oameni care au marcat pe veci sportul. Dupa Lance Armstrong, care a revenit in Turul Frantei dupa patru ani de pauza, Schumacher va reveni si el in sportul care l-a consacrat.

Probabil nu va rupe gura targului, pentru ca revine intr-o perioada in care Ferrari n-o duce foarte bine. Insa va fi spectacol, Si unde e spectacol, e lume. SI unde e lume, e audienta. Probabil ca fiecare cursa de acum inainte va fi Sold Out si va fi urmarita de un numar cel putin dublu de telespectatori.

Schumacher e o gura de aer pentru Formula 1 dupa retragerea BMW. Iar revenirea neamtului a fost anuntata astazi, in aceeasi zi in care BMW si-a anuntat retragerea. Ce contrast!…

6 comentarii la “Neamtul”

  1. Aur spune

    Forza Michael…. Mult succes, mi sa indeplinit visul… Insanatosire rapida si lui Felipe. Inca odata, bafta.

  2. cristiger spune

    Te contrazic …. eu zic ca v-a rupe gura targului. V-a merge la limita pentru ca n-are ce pierde, dimpotriva, poate doar sa-si contureze mitul. Daca mai da o ploaie il vad castigand.
    Niciodata nu l-am avut la suflet dar e unic….. FORTZA SCHUMI !

  3. alec spune

    Urasc sa fiu pe langa subiect, dar nu ma pot abtine cand ii vad pe altii cum fac praf gramatica. “v-a rupe”, “v-a merge”, mai Cristiger, ai facut limba romana cu femeia de serviciu?

  4. ally_great spune

    Ai dreptate! Peste toate comentariile, pro sau contra, cred ca poza asta spune multe. Dar de atunci s-au schimbat multe lucruri…

  5. scuderia spune

    poate vedem aceiasi poza si anul asta..cu kimi in echipament rosu:)

  6. hasu spune

    nu cred ca va rupe gura tirgului la primele curse.iar poza de sus o fi cind ia facut kimi rusinea de nu a vazut pe unde a trecut in fata maestrului ???SPER CA ECHIPA FERRARI SA FIE CORECTA CU AMINDOI PILOTII.Altfel ne intoarcem la vremurile de altadata cind toti se dadeau la o parte sa treaca MAESTRUL.Iar maestrul cistiga si cind trecea linia de start pe la boxe.TOTAL RUSINOS.Iar miki se gudura la microfon vorbind de EL.