Cuiul in sicriu

Dupa ce l-am injurat cu totii timp de cativa ani, SIAB pleaca dintre noi asa cum a venit: surprinzator. Din cauza crizei financiare care loveste producatorii auto la nivel mondial, evenimentele marunte pe calendarul international al OICA dispar ca pestii dintr-un lac poluat. Iar Bucurestiul nu putea sa faca exceptie.

Pentru unii dintre importatori, vestea e una buna. Cheltuiau o multime de bani pentru o saptamana si jumatate iar conditiile erau, de cele mai multe ori, de nivel submediocru. Iar asta nu multumea pe nimeni. In cercurile restranse interne, in discutiile private cu jurnalistii si nu numai, conditiile de expunere de la SIAB erau creionate in nuante mai degraba cenusii decat vii.

Vizitatorii injurau organiztaorii ca nu reusesc sa gaseasca un loc prielnic unei astfel de manifestari. SIAB se desfasura ba la Romexpo, unde nu era loc nici cat intr-un stand mai acatarii de la un salon auto adevarat din Europa, ba la Romaero Baneasa, unde mai aveai putin si picai de pe harta, ba in corturile de peste drum de Aeroportul Otopeni, unde ajungeai la cinci zile dupa ce plecai de acasa.

Jurnalistii au injurat si ei: lipsa locurilor de parcare, un mediaroom idiot de doi pe doi, organizarea tembela, acreditarile si asa mai departe.

Ei bine, iata ca s-a dus. cel putin pana in 2011, SIAB nu va mai face parte din calendarul oficial al saloanelor auto de nivel mondial. E bine sau e rau?

Etichete:

Comments are closed.