Frankfurt

Joi, 06 Ianuarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Ferrari testează versiunea break a lui 612 Scaglietti

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale versiunii break a lui Ferrari 612 Scaglietti în timpul testelor.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noul Fiat Panda vine în septembrie

Cea de-a treia generaţie a lui Fiat Panda va debuta în septembrie la Frankfurt, spune o publicaţie italiană. Punctele forte ale noului model vor fi spaţiul interior şi motoarele TwinAir.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Modele noi

Trabantul electric nu va intra în producţie

Succesorul electric al celebrului Trabant 601 nu va vedea niciodată lumina zilei în versiune de producţie. Constructorul care anunţase acest model are nevoie de 30 de milioane de euro pentru a introduce în producţie versiunea electrică a lui Trabant, dar nu are investitori.
Sambata, 18 Decembrie 2010 | Modele noi

SsangYong vine la Frankfurt cu noul Actyon

Oficialii SsangYong vor să revitalizeze modelul Actyon, motiv pentru care anul viitor vor veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu noua generaţie a acestuia.
Luni, 29 Noiembrie 2010 | Mediu

Aeroportul din Frankfurt are staţie de încărcare în parcare pentru vehiculele electrice

Un garaj al terminalului 1 de la Aeroportul din Frankfurt este echipat cu un port pentru încărcarea vehiculelor electrice. Pentru moment, alimentarea acestor vehicule este gratuită.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Urmaşul lui Porsche 928 ar putea debuta la Paris în 2012

Un zvon lansat de o sursă anonimă din cadrul Porsche anunţă debutul versiunii coupe a lui Panamera pentru 2012. Nemţii ar putea prezenta un concept anul viitor la Salonul Auto de la Frankfurt, spun cei de la Autoblog.it.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Industrie

Vanzarile Kia au crescut cu 40.4% la nivel global

Kia a inregistrat o crestere de 40.4% a vanzarilor la nivel global in decursul lunii septembrie. Constructorul sud-coreean a vandut 155.223 unitati in lume in septembrie.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Modele noi

Volkswagen Up va fi lansat in cea de-a doua jumatate a lui 2011

Volkswagen a anuntat ca noul Up! va fi lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2011. Productia acestui model este stabilita sa inceapa in prima parte a aceluiasi an.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Industrie

Renault va construi modele noi la fabricile sale din Spania

Renault si-a reafirmat angajamentul catre angajatii sai din Spania si a anuntat ca va utiliza fabricile sale pentru inca 10 ani. Totodata, constructorul francez a anuntat ca va construi doua modele noi si un motor ecologic in urmatorii ani.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Modele noi

Conceptul BMW Vision ED ar putea deveni M1 Green Drive

Noul concept BMW Vision EfficientDynamics s-ar putea transforma in succesorul ecologic al lui M1. Modelul ar putea fi lansat in anul 2012 si va oferi un nivel ridicat de performante alaturi de emisii scazute.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Fetele Salonului de la Frankfurt

Printre premierele Salonului de la Frankfurt, vizitatorii au putut sa admire si fetele frumoase care au insotit masinile la standurile producatorilor.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

Viziteaza virtual standul Renault de la Frankfurt!

Vrei sa vezi de aproape noile Fluence si Megane RS? Renault iti pune la dispozitie o aplicatie prin care poti sa vizitezi virtual standul sau de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Vedetele standului Citroen de la Frankfurt - C3, DS3, REVOLTe

Citroen a publicat un set de patru filme care promoveaza cele mai noi modele nascute sub logo-ul brandului francez: C3, DS3 si REVOLTe.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Mercedes SLS AMG

Casa de tuning Lorinser s-a grabit sa prezinte publicului primele sale pachete de personalizare pentru noul supercar Mercedes SLS AMG, dezvaluit saptamana trecuta la Frankfurt.
Luni, 21 Septembrie 2009 | General

Audi e-Tron va fi prezent intr-un joc pe PlayStation 3

Conceptul Audi e-Tron va fi prezent intr-un joc pe PlayStation3. Jocul Vertical Run va fi gratuit si va fi lansat in decembrie.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Volkswagen prezinta noile Golf R si Scirocco R

Volkswagen a lansat un video de prezentare al noilor Golf R si Scirocco R, modele care au debutat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Cele mai frumoase fete ale salonului

Automarket va aduce astazi o galerie foto cu prezentele feminine care au animat standurile constructorilor aflati la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Tuning

Hamann a prezentat un Ferrari California la Frankfurt

Tunerii de la Hamann au prezentat noul pachet pentru Ferrari California in cadrul standului lor de la Salonul Auto de la Frankfurt. Motorul V8 al acestui roadster dezvolta acum 552 CP.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Vezi live cum se asambleaza Wiesmann MF4 la Frankfurt

Germanii de la Wiesmann vor asambla un MF4 in cadrul standului lor de la Frankfurt. Click pe fereastra de mai jos pentru a vizualiza procesul de asamblare in direct.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Modele noi

Volvo a prezentat o versiune electrica a lui C30 la Frankfurt

Suedezii de la Volvo au prezentat versiunea electrica a lui C30 la Salonul Auto de la Frankfurt, care poate sa atinga o viteza maxima de 130 km/h si are o autonomie de 150 km.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru