SsangYong vine la Frankfurt cu noul Actyon

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.12.2010
Oficialii SsangYong vor să revitalizeze modelul Actyon, motiv pentru care anul viitor vor veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu noua generaţie a acestuia.

În urmă cu câteva luni vă anunţam că producătorul sud-coreeam SsangYong doreşte să pătrundă puternic în segmentul SUV-urilor şi să lanseze câteva modele noi în următorii ani. Prima mişcare pe care oficialii SsangYong vor să o facă este relansarea lui Actyon, un model care nu s-a bucurat de prea mult succes pe Bătrânul Continent.

Aceştia vor să vină la Salonul Auto de la Frankfurt cu un model complet nou care să preia noul stil de design al sud-coreenilor. Cea de-a doua generaţie a lui Actyon va beneficia de un şasiu nou, o transmisie îmbunătăţită şi de elemente de siguranţă inovative. Sub capota noului Actyon se va regăsi acelaşi propulsor de 2.0 litri CRDi capabil să producă 175 de cai şi care dezvoltă un cuplu motor de 360 Nm.

Via | Turbo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru