Hamann a prezentat un Ferrari California la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.09.2009
Tunerii de la Hamann au prezentat noul pachet pentru Ferrari California in cadrul standului lor de la Salonul Auto de la Frankfurt. Motorul V8 al acestui roadster dezvolta acum 552 CP.

Hamann a prezentat noul sau pachet pentru Ferrari California la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a primit un kit estetic si o serie de modificari mecanice, care ii confera lui California performante superioare. Motorul V8 de 4.3 litri al roasterului italian a primit o unitate ECU reprogramata, care ii confera un plus de putere de 20%, ceea ce duce la o putere maxima de 552 CP.

Ferrari California a primit un set de bare de protectie fata spate cu elemente din fibra de carbon, precum si un set de praguri laterale si fante de aerisire integrate in aripile fata. Toate elementele de caroserie create de Hamann pentru Ferrari California sunt oferite atat din fibra de sticla, cat si din fibra de carbon. Pe langa asta, California a primit si un eleron spate din fibra de carbon.

Toate modificarile sunt completate de un set de jante din aliaj usor de 21 de inch. Alaturi de acestea, Hamann ofera si un kit de suspensii reglabile pe duritate si inaltime. Suspensiile noi ii confera lui California o manevrabilitate sporita si un aspect deosebit de agresiv.

Interiorul nu a fost nici el uitat de germanii de la Hamann, care ofera diverse ornamente din fibra de carbon si elemente imbracate in piele.

Via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru