FOTO EXCLUSIV* : Ferrari testează versiunea break a lui 612 Scaglietti

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 06.01.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale versiunii break a lui Ferrari 612 Scaglietti în timpul testelor.

Inginerii Ferrari testează prototipul viitorului 612 Scaglietti Break. Modelul va debuta în versiune concept la Salonul Auto de la Geneva din martie, dar versiunea de producţie mai are câteva luni până când va fi gata. Singurul lucru clar din imaginile celor de la Carpix este faptul că modelul este mai mare decât un 612 Scaglietti, iar acest fapt era evident dat fiind caracterul modelului. Spaţiul suplimentar ar putea face loc atât pentru o bancheta din spate mai mare, cât şi pentru un posibil sistem hibrid.

În urmă cu câteva luni, cei de la Ferrari au realizat un sistem de tracţiune integrală pe care l-ar putea folosi atât pe modelele cu motor central, cât şi pe modelele cu motorul amplasat în partea din faţă. Sistemul 4x4 ar fi fost bazat pe un sistem hibrid şi le-ar fi conferit şoferilor un plus de putere şi cuplu motor la nevoie, dar şi capacitate de frânare superioară atunci când pedala de frână este apăsată ferm. În plus, emisiile de carbon ale mărcii italiene ar fi fost reduse graţie sistemului hibrid.

Potrivit primelor informaţii, debutul modelului de serie ar putea avea loc chiar la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă. Debutul comenzilor ar începe în acelaşi moment, iar livările vor fi programate în funcţie de cerinţele clienţilor şi de posibilităţile fabricii.

Oricum ar fi, ne putem aştepta ca modelul să alerge pe şoselele lumii, şi de ce nu, şoselele mioritice, începând cu anul 2012.

Foto | Shawn and Shonna Speer for CarPix

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (7)

  • ferrari
    Au mai facut unul prin anii 70.Probabil e o comanda din orient .Ferrari break ...suna ca o gluma ,desi sunt mare fan break-uri
    3 1
  • Cred ca o sa fie ceva de genu' Alfa Romeo Brera...dupa parerea mea,Alfa arata mai mult ca un coupe...
    10 2
  • BENZIN
    BENZIN
    Benzina va ajunge la 6 lei/litru. Dragi romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii miliardari si sa.i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/motorinei va scadea. Sa nu intre nimeni in nici o benzinarie pe 17-18-19 ianurie. Sa mergem cu transportul in comun, pe jos, bicicleta sau sa alimentam inainte. Amintiti-va de 21 22 dec 1989 si incerkti sa faketi la fel. Da.ti mai departe acest mesaj, sa ajunga la toata tara. Scz de mass
    3 0
  • BogdanD
    break??
    mie mai mult imi suna a hot hatch
    0 0
  • da o fie un fel de brera...mult mai scump!:))
    intr-adevar e mai mult coupe nu break!
    7 2
  • e shooting break
    break-ul cu 2 usi
    0 0
  • hmm
    sau poate ca sultanului i s-a facut de un nou break ferrari...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru