Genesis

Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Noul concept Genesis X Speedium Coupe anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Genesis a publicat primele imagini și informații despre noul concept X Speedium Coupe, o evoluție a conceptului X pe care l-a prezentat anul trecut. Acesta anunță viitorul limbaj de design pe care îl vor prelua modelele cu zero emisii ale mărcii.
Joi, 03 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai și Genesis vor lansa împreună 17 modele electrice noi până în 2030

Hyundai și Genesis au prezentat un plan comun pentru tranziția către o gamă de modele pur electrice până în 2030. Astfel, Hyundai va lansa 11 modele electrice noi, iar Genesis va lansa 6 mașini electrice până la sfârșitul deceniului curent.
Miercuri, 16 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice Genesis GV60: până la 490 CP și 517 kilometri autonomie

Constructorul asiatic confirmă detaliile tehnice pentru versiunea europeană a SUV-ului electric GV60. Acesta va fi disponibil pentru pre-comandă, pe anumite piețe de pe Bătrânul Continent, în scurt timp.
Marti, 14 Decembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Genesis G90, rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S

Constructorul coreean de mașini de lux a lansat, oficial, cea de-a doua generație a navei amiral G90. Mașina va fi disponibilă pe mai multe piețe din lume, însă nu va ajunge și în Europa.
Sambata, 04 Decembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini cu noul Genesis G90, concurent pentru Mercedes-Benz Clasa S

Genesis a publicat primele imagini cu noua generație G90. Printre concurenții săi se numără Mercedes-Benz S-Klasse. Mașina coreeană este disponibilă și în versiune cu ampatament mărit.
Vineri, 19 Noiembrie 2021 | Modele noi

Genesis GV70 în versiune pur electrică: două motoare, până la 490 CP și 400 kilometri autonomie

Genesis lansează oficial noul Electrified GV70 sau, cu alte cuvinte, versiunea pur electrică a SUV-ului cu același nume. Acesta este echipat cu două motoare electrice, care dezvoltă împreună 490 de cai putere.
Joi, 30 Septembrie 2021 | Modele noi

Detalii tehnice Genesis GV60: până la 435 CP și 451 de kilometri autonomie

Genesis, brand-ul de lux al celor de la Hyundai, a publicat toate detaliile tehnice ale noului GV60. Crossover-ul cu zero emisii poate fi comandat cu până la 435 de cai putere și o autonomie de 451 kilometri.
Vineri, 17 Septembrie 2021 | Tehnologie

Recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor, o revoluție introdusă de Genesis GV60

Genesis a anunțat că viitorul crossover electric GV60 va avea tehnologie de recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor. Totodată, pornirea mașinii se va face cu ajutorul amprentei.
Joi, 02 Septembrie 2021 | Industrie

Genesis va deveni marcă pur electrică din 2025: vor exista 8 modele cu zero emisii

Constructorul asiatic de automobile, brand-ul de lux al Hyundai, a anunțat că va deveni o marcă 100% electrică din 2025. Mai mult, vrea să fie o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2035.
Joi, 19 August 2021 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Genesis GV60 este fratele premium al lui Kia EV6 și Hyundai Ioniq 5, programat să apară în 2022

Genesis, brandul premium al grupului Hyundai, a prezentat primele imagini cu noul crossover electric GV60. Modelul este construit pe aceeași platformă ca Hyundai Ioniq 5 și Kia EV6.
Joi, 08 Iulie 2021 | Modele noi

Genesis G70 Shooting Brake a debutat dinamic la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Genesis a marcat debutul dinamic al noului G70 Shooting Brake, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, cu o filmare spectaculoasă din dronă. Acesta este un model gândit special pentru publicul din Europa.
Luni, 05 Iulie 2021 | Modele noi

Genesis lansează noul G80 Sport cu sistem de direcție integrală și nuanță exterioară specială

Genesis, marca premium de sub umbrela Hyundai, a publicat primele imagini și informații despre noul G80 Sport. Debutul comercial este programat pentru al treilea trimestru din 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Iunie 2021 | Modele noi

Noul Genesis G70 Shooting Brake va debuta public cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood

Noul Genesis G70 Shooting Brake va fi prezentat public la începutul lunii iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Anunțul a fost făcut chiar de constructorul sud-coreean de automobile.
Marti, 25 Mai 2021 | General

Un Genesis GV80 a intrat în flota poliției din Dubai

Flota de mașini a poliției din Dubai s-a îmbogățit cu un Genesis GV80. Mașina a fost livrată de importatorul oficial Genesis din Emiratele Arabe Unite și a fost deja vopsită în culorile celebrei forțe de poliție.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Modele noi

Genesis debarcă oficial în Europa cu un rival pentru Audi A4 Avant: noul G70 Shooting Brake

Genesis a lansat oficial noul G70 Shooting Brake, un model dezvoltat special pentru clienții din Europa. Acesta va rivaliza cu modele precum Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring și Mercedes-Benz Clasa C T-Modell.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Industrie

Genesis vine în Europa în vara acestui an. Asiaticii promit și un model dezvoltat special pentru europeni

Genesis va comercializa mașini în Europa. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă, în cadrul căreia asiaticii au confirmat și lansarea unui model dezvoltat special pentru publicul european.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Concepte

Genesis prezintă conceptul electric X: "Pentru moment, acesta este doar un exercițiu de design"

Genesis a prezentat conceptul electric X la Los Angeles. Potrivit reprezentanților companiei, conceptul nu va evolua într-un model de serie, fiind doar un execițiu de design.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Modele noi

Informații tehnice despre noul SUV Genesis GV70: versiunea de top dedicată piețelor asiatice are un V6 de 3.5 litri cu 380 de cai putere

Genesis a publicat o serie de informații tehnice referitoare la noul SUV GV70. Pentru moment, producătorul oferă date doar despre varianta disponibilă pe piețele asiatice. Clienții vor putea alege din trei motorizări, cea mai puternică urmând să aibă 3.5 litri și 380 CP.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noul SUV Genesis GV70: detaliile tehnice vor fi anunțate în 8 decembrie

Genesis a publicat primele imagini cu noul GV70, dar pentru moment, reprezentanții companiei nu au oferit și detaliile tehnice referitoare la SUV-ul de segment mediu. Noul Genesis GV70 va fi disponibil și pe piața din Europa.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Genesis GV70: SUV-ul de clasă medie va fi introdus și pe piața din Europa

Genesis a publicat primele imagini cu prototipul viitorul GV70. Testele publice cu noul SUV de clasă medie vor demara în perioada imediat următoare, iar conform oficialilor companiei, GV70 va fi introdus și pe piața europeană.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru