Honda

Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini și detalii oficiale referitoare la noua generație Honda Jazz: modelul de clasă mică va fi disponibil exclusiv cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat o serie de imagini și detalii referitoare la noua generație Jazz. Modelul de clasă mică va fi disponibil în Europa doar cu un sistem hibrid de propulsie alcătuit dintr-un propulsor pe benzină, un motor electric și un motor/generator electric secundar.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Honda Jazz: lansare programată pe 23 octombrie, la Tokyo

Honda a publicat un teaser pentru noua generație Jazz, care va fi lansată pe 23 octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul Jazz va fi disponibil în Europa doar în versiuni cu sistem hibrid de propulsie.
Marti, 08 Octombrie 2019 | F1 TOP

Red Bull vrea ca Verstappen să devină cel mai tânăr campion mondial din istorie: "În 2020 trebuie să câștigăm titlul"

Red Bull își propune să-l transforme pe Max Verstappen în cel mai tânăr campion mondial din istorie, iar sezonul următor este ultimul în care olandezul poate obține această performanță.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Honda Jazz va fi prezentată în 24 octombrie: modelul niponilor va fi disponibil în Europa doar în versiune hibrid

Noua generație Honda Jazz (Fit) va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo din 24 octombrie. Modelul promite să ofere spațiu generos pentru toți pasagerii.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Feature

Două săptămâni în "civil" cu Honda Civic Type R: cum se comportă Hot Hatch-ul nipon în viața de zi cu zi

Honda Civic Type R a stat alături de Automarket timp de două săptămâni. Am încercat să parcurgem cât mai mulți kilometri în oraș pentru a vedea cum se descurcă un Hot Hatch pe post de mașină de zi cu zi.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Industrie

Toyota Corolla a fost cea mai vândută mașină din lume în prima jumătate a anului: RAV4 și Honda Civic completează podiumul integral japonez

Toyota Corolla ocupă prima poziție în topul celor mai vândute mașini din lume în prima jumătate a anului cu aproape 515.000 de unități și este urmată la mare distanță de Toyota RAV4 și Honda Civic.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Țintă stabilită: Honda își propune să vândă cel puțin 10.000 de unități Honda e pe an

Oficialii Honda îți doresc ca modelul electric Honda e să fie comercializat în cel puțin 10.000 de unități pe an. Până în acest moment, 40.000 de europeni și-au expirmat interesul de a cumpăra un exemplar Honda e.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Oficial: viitoarea generație Honda Jazz debutează în 2020 și va avea doar sistem hibrid de propulsie

Oficialii Honda au anunțat că viitoarea generație Jazz va fi disponibilă în Europa doar în versiuni cu sistem hibrid de propulsie. Debutul noului model va avea loc în 2020.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Modelul electric de oraș Honda e a fost prezentat: până la 154 de cai putere și autonomie de 220 de kilometri

Modelul electric de oraș Honda e a debutat la Frankfurt și va fi disponibil cu camere video în loc de oglinzi laterale, un motor electric în versiuni de 136 CP și 154 CP și o baterie cu autonomie de 220 de kilometri.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen va fi retrogradat pe ultima poziție a grilei în cursa de la Monza: "Voi putea ajunge cel mult pe locul cinci"

Max Verstappen va utiliza la Monza cel mai nou update introdus de Honda pentru motor, motiv pentru care va pleca de pe ultima poziție a grilei, însă pilotul Red Bull este optimist că poate termina pe locul cinci.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de serie Honda e: modelul electric va avea 154 CP și autonomie de 220 de kilometri

Primele imagini cu versiunea de serie pentru Honda e arată că modelul electric de oraș va păstra designul conceptului. Honda e va avea o versiune de top de 154 de cai putere și o autonomie de 220 de kilometri.
Marti, 27 August 2019 | F1 TOP

Honda, încurajată de primele victorii din 2019: "Avem echipa, pilotul și motorul cu care să câștigăm titlul"

Oficialii Honda susțin că își pot îndeplini obiectivul final de a câștiga titlul în Formula 1 întrucât au "echipa, pilotul și motorul" cu care să obțină o astfel de performanță.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 August 2019 | Industrie

Honda cheamă în service peste 200.000 de unități Accord: clienții chinezi s-au plâns că motorul pierde putere în anumite situații

Honda a anunțat un recall pentru peste 200.000 de unități Accord în China, după ce clienții au acuzat că motoarele pierd putere în anumite situații. Problema ar fi fost cauzată de intercooler, care ar reduce viteza motorului pentru a proteja vehiculul de un eventual incendiu.
Luni, 29 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Honda Civic Type R se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească unul dintre cele mai în vogă hot-hatch-uri ale momentului: Honda Civic Type R.
Joi, 25 Iulie 2019 | Modele noi

Detalii despre interiorul lui Honda e: modelul electric de oraș va avea 5 ecrane, dintre care două de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment

Modelul electric de oraș Honda e va avea la interior cinci ecrane: două de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment, unul de 8.8 inch pentru instrumentarul de bord și două laterale pentru preluarea imaginilor de la camerele video care înlocuiesc oglinzile.
Marti, 09 Iulie 2019 | F1 TOP

Honda anunță un nou update pentru motorul utilizat de Red Bull: "Trebuie să îmbunătățim performanțele din calificări"

Honda va introduce un nou update pentru motor în acest an prin care speră să îmbunătățească performanțele din calificări, după ce Red Bull a obținut în Austria prima victorie din acest sezon.
Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Japonia amenință că producătorii săi vor părăsi Marea Britanie în cazul unui Brexit fără acord: Nissan, Toyota și Honda au 50% din producția anuală de mașini din Marea Britanie

Japonia a avertizat public că producătorii săi vor părăsi Marea Britanie, în cazul în care viitorul premier britanic va decide să meargă înainte cu planurile pentru un Brexit fără acord. Nissan, Toyota și Honda au 50% din producția anuală de mașini din Marea Britanie.
Joi, 13 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii despre modelul electric de oraș Honda e: baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Puterea motorului electric încă nu a fost dezvăluită. Japonezii susțin că au primit peste 31.000 de comenzi pentru Honda e de la clienții europeni.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru